Treceți la conținutul principal

MOMIROV cosmetice păreri forumuri: gama depigmentata Lumiere și cea cu aur de 24 K cele mai apreciate

Media părerilor despre www.momorov.ro  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de calitatea serviciilor si produselor cosmetice

Satisfacția generală față de magazinul  MOMIROV cosmetics bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,30 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,36 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Din numărul clienților care în ultimele luni si-au exprimat parerea despre produsele cosmetice MOMIROV, peste 91% dintre parerile lor au fost pozitive. Interesele acestora au vizat subiecte precum momirov cosmetice pareri, produse cosmetice momirov, Aplicator ice therapy

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.Momoriv.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

produse cosmetice momirov pareri forum am cumparat si folosit

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 200 lei.

Momirov Cosmetics este producător de cosmetice român, cu dezvoltarea și producția în Timișoara. 

Crează produse cu activi de calitate în concentrații maxim posibile și asta îi diferențiază de multe dintre produsele existente în piață. 

Produsele cosmetice Momirov se adresează unui public matur 35 ani + dar își extind paleta de produse și spre publicul tânăr. 

Cele mai bine vândute produse sunt din gama Gold24k, acesta fiind foarte interesante pentru clienți datorită faptului că includ în compoziție aur 24k în formulă.

Termenul de livrare a produselor cosmetice cumpărate de pe MOMIROV/ro este de 24 de ore de la confirmarea telefonică,  dacă se plasează până în ora 14. Termenul de livrare poate fi până în 48 de ore pentru comenzile primite după ora 14.

Aveți dreptul de a returna orice produs achizitionat din magazinul MOMIROV.ro în termen de 14 zile calendaristice de la recepția acestuia și puteți solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. 

În ambele cazuri, valoarea în bani returnată sau produsul înlocuit se refera strict la costul produselor, excluzând taxele de expediție. 

La retur sunt acceptate doar produsele care respectă întocmai forma în care au fost livrate, însoțite de factura de achiziție.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG MOMIROV COSMETICE

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
MAI POTI CITI