NIXIN antirugină păreri forumuri convertor rugină, beneficii, mod de utilizare și prețuri

Am căutat pe forumuri mai multe păreri despre Substanta Antirugina – niXin. Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiții de acesta și de rezultatele obținute, mai ales că prețul este un atractiv.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au incercat alte produse care au functionat mai bine.

Pentru alții,  NIXIN antirugină a functionat cel mai bine si din acest motiv recomanda sa îl incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru nevoile tale. Tine cont ca aceaste pareri sunt pur subiective.

Ce este și pentru ce se utilizează Substanta Antirugina – niXin

niXin, este o emulsie convertitoare de rugina folosita pentru protejarea suprafetelor metalice care se oxideaza.

pareri nixin convertor rugina de calitate si cu pret mic

Are un timp de actionare foarte rapid. dupa circa 18-48 ore de la aplicare, suporta acoperire cu orice fel de vopsea acrilica, emailuri, epoxidice, solventi etc. 

Suprafetele tratate cu niXin, suporta temperaturi de pana la 90º C, fara a suferi deteriorarea peliculei. Dupa uscarea finala, culoarea este neagru stralucitor (se recomanda aplicarea a 3 straturi).

Se aplica in domeniile: auto, naval, constructii si uz casnic. Se utilizeaza la protejarea suprafetelor metalice ruginite.


MOD DE UTILIZARE NIXIN conform manualului de utilizare:

Se agita inainte de aplicare! Suprafata plina de rugina se curata cu o perie de sarma (daca este cazul) dupa care se degreseaza si se aplica niXin. 

Temperatura minima de aplicare 5°C. Se va usca complet în 18 ore de la aplicare. 

Suporta si se recomanda acoperirea cu orice tip de vopsea, in caz contrar se vor aplica minim 2 straturi de niXin.

Inainte de aplicare produsul se transvazeaza in alt recipient, in care se va inmuia pensula. 

Este contraindicata turnarea resturilor de produs ramase dupa utilizare in recipientul original de plastic. Curatarea sculelor se face cu sapun si apa. 
noriel.ro