OLGUȚA BERBEC biografie, vârstă, înălțime, soț, cele mai noi melodii, Instagram

Trimiteți un comentariu
Vezi care este biografia OLGUȚA BERBEC (zodia Berbec) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii.

Câți ani are OLGUȚA BERBEC (vârsta 37 ani) și câți copii are conform bibliografiei. Wiki cele mai interesante poze cu OLGUȚA BERBEC le găsiți pe pagina ei de Instagram @olgutaberbecinsta

Conform wiki-ului oficial, Olguța Berbec (s-a nascut pe data de 16 aprilie, 1984 la Mărășești, Baia de Aramă, Mehedinți, România) și este o solistă de muzică populară din zona Olteniei de Nord.

Olguta Berbec este căsătorită cu si Remus Novac. Cei doi au împreună doi copii, două fete pe nume Cezara și Olga Maria. Olguța și Remus Berbec au sărbătorit, pe 27 septembrie, 7 ani de relație. Cei doi ormează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Primii pași în muzica populară i-a făcut în anul 2000 în cadrul grupului folcloric “Liliacul” din Baia de Aramă, sub îndrumarea Elenei Mimiș - Trancă, remarcându-se alături de copii din Mehedinți în concertele de sărbători.

wiki olguta berbec varsta sot studii unde locuieste

În 2006 Olguta Berbec  a absolvit Școala Populară de Artă Tg.Jiu , secția canto muzică populară, între 2005 - 2007– fiind Referent-documentarist la Școala Populară de Artă din Tg.Jiu.

După licența susținută în 2007la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității “Constantin Brancuși” din Tg. Jiu, a obținut în anul 2008 la Universitatea “Spiru Haret” din București un master în etnografie și folclor.

Înscrisă în 2003 la secția de canto muzică populară a Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, Olguța Berbec a avut-o ca profesoară pe Emilia Drăgotoiu-Nanu, sub a cărei îndrumare a început să-și formeze și să-și perfecționeze stilul interpretativ. 

În anul 2007 a realizat primul album muzical, “Floare pe munte crescui“, cu acompaniamentul orchestrei ansamblului artistic profesionist “Doina Gorjului” și aranjamentul orchestral al dirijorului Marcel Parnica.

Analiza compatibilitate Olguta Berbec și Remus Novac conform zodiilor și horoscopului

1. Atractia romantica : 121

2. Similaritatea intereselor si a temperamentului: 101

3. Succesul reciproc si realizarea aspiratiilor: 115

4. Rezolvarea problemelor, comunicarea si întelegerea reciproca: 110

5. Bunatatea, prietenia, placerea si pacea: 123

6. Agresivitatea, concurenta, puterea, succesul sau violenta 77

7. Aventura, surprize, tulburari: 101

8. Creativitate, imaginatie si inspiratie comuna: 143

Un scor de 100 este media. Un scor peste 100 indica faptul ca trasatura este puternica, iar un scor sub 100 indica faptul ca trasatura este slaba.


Trimiteți un comentariu