ONU: Vaccinarea OBLIGATOIRIE NU respectă drepturile omului și e inacceptabilă

Înalt oficial ONU avertizează că VACIINAREA forțată, obligatorie nu poate fi acceptată în nicio societate.

Vaccinarea obligatorie este necesar să respecte drepturile omului, iar o vaccinare cu forţa nu este nciodată acceptabilă, avertizează miercuri Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului Michelle Bachelet

În niciun caz oamenii nu trebuie să fie vaccinaţi cu forța, chiar dacă refuzul unei persoane de a se supune unei vaccinări obligatorii poate avea consecinţe legale, de exemplu o amendă”, avertizează, într-o intervenție video Michelle Bachelet.

În 2020, Michelle Bachelet a îndemnat luni ţările să respecte statul de drept, în pofida pandemiei noului coronavirus, şi să nu abuzeze de puterile pe care le au din cauza stării de urgenţă, denunţând practici excesive ale poliţiei în vederea respectării izolării în întreaga lume.

parerea onu fata de vaccinarea obligatorie

De asemenea, Directorul OMS pentru Europa, Hans Kluge a avertizat la rândul său că vaccinarea obligatorie NU ar trebui să fie folosită pentru a creşte inegalităţile sociale în ceea ce priveşte accesul la serviciile sociale şi de sănătate. 

Wiki cine este Michelle Bachelet, Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului și de ce cuvintele sale ar trebui să îi pună pe gânduri pe toți decidenții planetari, chiar dacă mulți sunt de părere că la ora asta ONU inseamna aproape nimic.

Michelle Bachelet, victimă a torturii în timpul dictaturii generalului Augusto Pinochet, a fost unul dintre cei mai neobişnuiţi preşedinţi ai conservatorului stat Chile după revenirea ţării la democraţie în 1990.

Bachelet este prima femeie președinte din istoria statului Chile, ocupând această poziție în două rânduri (2006-2010 și 2014-2018). 

După primul său mandat prezidențial, Bachelet a devenit primul director executiv al biroului pentru egalitate de gen al ONU – UN Women. 

De asemenea, de-a lungul timpului, aceasta a deținut și importante poziții guvernamentale în Chile, ministru al Apărării, respectiv ministru al Sănătății.
noriel.ro