Păreri forumuri Dr. Santé Anti Hair Loss șampon creșterea părului cine a folosit, beneficii și mod de utilizare

Trimiteți un comentariu
Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Dr. Santé Anti Hair Loss șampon creșterea părului de la NOTINO este de calitate, bun si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Mai mult de jumătate dintre recenzori au evaluat alte produse cosmetice pentru brand-urile vandute de NOTINO. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil si nu pare sa afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs cosmetic împotriva căderii părului original si ieftin.

Din media părerilor ultimelor trei luni, rezultă că peste 89% dintre cumpărători împărățesc opinia că șamponul Dr Sante Anti Hair Loss, redă frumusețea naturală a părului, previne căderea prematură a acestuia, îi stimulează creșterea și întărește firul de păr de la rădăcină.

Caracteristici și beneficii:
  • curăță eficient părul și scalpul
  • previne căderea prematură a părului
  • stimulează creșterea părului
  • întărește rădăcina firului de păr
Dr. Santé Anti Hair Loss șampon creșterea părului se bazează pe două extracte naturale cu proprietăți unice. 

Păreri sampon Dr. Santé Anti Hair Loss forum cine a folosit

Semințele de lupin bogate în proteine vegetale protejează firul, foliculul de păr, cât și scaplul de efectele negative ale factorilor chimici și mecanici în timpul uscării, vopsirii și altor procedee de styling. În plus, previne despicarea capetelor și reduce fragilitatea rădăcinilor firului de păr. 

Extractul de maca originar din Peru stimulează sinteza colagenului și consolidează fortificarea foliculului de păr. 

Formula naturistă este îmbogățită cu niacinamidă, cunoscută și ca vitamina B3, care îmbunătățește hidratarea firelor și are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare. 

Biotina, sau vitamina B7 combate cheila și îmbunătățește starea generală a părului. Doar cu Dr. Sante Anti Hair Loss Shampoo puteți obține multdorita coafură volputoasă, sănătoasă și texturată ca de pe coperta revistelor de modă.


Mod de aplicare: 

Se aplică o cantitate mică de șampon pe părul umed, de la rădăcini spre vârfuri. 

Se masează scalpul prin mișcări circulare, mai apoi se clătește abundent. 

În cazul contactului cu ochii, se clătește rapid cu multă apă.


Trimiteți un comentariu