Treceți la conținutul principal

Pareri La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum pentru femei, cum miroase, persistență și prețuri

55% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Lancome. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat pe forumuri și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea fructat, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkurile de mai jos

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum cum miroase, note, persistenta

Apa de parfum pentru femei Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal sugerează idea că bucuria nu este doar o emoție, ci o aură împrejurul dvs. 

lancome-la-vie-est-belle-soleil-cristal-eau-de-parfum-pentru-femei_pareri-forum

Acest parfum vă va conferi exact această aură, prin nuanțele sale optimiste.La Vie Est Belle Soleil Cristal este un parfum floral delicat, cu tonuri însorite.

Parfumul reflectă atmosfera plină de energie și de vibrații pozitive.Imaginea acestui parfum este emblematica și vesela actrita, Julia Roberts.

Compoziția parfumului

La început, veți fi copleșită de tonurile citrice ale mandarinei și de cele dulci ale proaspetei bergamote, cărora li se adaugă și un pic de piper roz picant. 

În scurt timp, apare și aroma florii albe de iasomie și a florii de portocal, cu o nuanță însorită, de nucă de cocos. 

Notele finale aparțin irisului, paciuliei și vaniliei.

Note varf - ulei de bergamotă, ardei roșu, ulei de mandarină

Notele de mijloc – cocos, floare de portocalNotele de bază - iris, patchouli, vanilie Bourbon

Noi facem clar distinctia dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi intotdeauna unul just. 

Misiunea noastra este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.

Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.


👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.

👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.

👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.
MAI POTI CITI