Treceți la conținutul principal

Păreri parfum Spicebomb Infrared forum cum miroase, compoziție, persistență și prețuri

52% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Viktor & Rolf . Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Spicebomb Infrared este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum bărbătesc prea dulce și puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Viktor & Rolf Spicebomb Infrared Eau de Toilette are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkurile de mai jos

Viktor & Rolf Spicebomb Infrared Eau de Toilette compoziție, note, cum miroase

viktor-rolf-spicebomb-infrared-eau-de-toilette-pentru-barbati_pareri forumuri.webp

Parfum de debut al casei Viktor & Rolf a aparut in 2005 in urma unei colaborari cu L'Oréal si a fost denumit Flowerbomb. 

Un an mai tarziu a fost lansat si Antidote un parfum barbatesc ce a facut parte din colectiile unor branduri cunoscute ca H&M sau Samsonite

Apa de toaletă pentru bărbați Viktor & Rolf Spicebomb Infrared vă oferă un influx imediat de energie la nivel senzorial. 

Vă îmboldește să rezolvați totul cu viziune și degajare.Viktor & Rolf Spicebomb Infrared Eau de Toilette este un parfum picant pentru bărbatul modern și încrezător, ideal a fi purtat toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Noi facem clar distincția dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi întotdeauna unul just. 

Misiunea noastra este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.


Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.

👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.

👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.

👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.
MAI POTI CITI