Parfum Etat Libre d’Orange Fat Electrician păreri, persistență, cum miroase și prețuri

Trimiteți un comentariu
Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca parfumul Etat Libre d’Orange Fat Electrician este foarte placut, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Mai mult de jumatate dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul de parfumuri Etat Libre d’Orange. Acest scor se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu pare sa afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum. 

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de bărbătesc prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Fat Electrician are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Dintre toate mirosurile uimitoare și unice care au ajuns în colecția noastră, acesta a ieșit în evidență mai mult decât oricare altul. 

Nici măcar nu putem descrie cum miroase la început, dar se termină cu un miros pe care îl putem descrie doar ca electricitate rafinată. 

etat-libre-dorange-fat-electrician- parfum-pentru-barbati_pareri forum

Este un parfum minunat, dulce și mai floral, în concordanță cu ceea ce ne-a făcut să iubim atât de mult această companie - I AM TRASH. 

Etat libre d'Orange nu se teme să-și asume riscuri și să-și creeze propriul drum în privința parfumului și îmi place atitudinea pe care o aduc în munca lor și munca uimitoare pe care o oferă

Apa de parfum pentru bărbați Etat Libre d’Orange Fat Electrician vă ajută să vă redescoperiți masculinitatea, forța și curajul, ascunse în dvs. 

Parfumul debordează de virilitate și vă subliniază perfect caracterul, la fiecare pas.

Cum miroase, note, parfum Etat Libre d’Orange Fat Electrician

  • Note de varf: piper negru, Elemi Rezin
  • Note de inima: lemn de cedru, vetiver
  • Note de baza: Opoponax, smirna, vanilie Orpur

În concluzie, parfumul Fat Electrician este un parfum parfum picant, lemnos și dulce, un parfum apreciat de orice gentleman modern, parfum potrivit pentru fiecare zi!


Wiki Tipuri de parfumuri

Parfumurile vin in concentratii diferite, fiecare cu un nume diferit. Cu cat este mai mare concentratia, cu atat parfumul este mai puternic si mai durabil.

Aftershave / Splash – Acesta contine de obicei 0-1% concentratie si va dura pana la o ora.
Eau Fraiche – Acesta contine de obicei 1 pana la 3% concentratie si va dura pana la 3 ore.
Apa de Koln – Aceasta contine de obicei 2 pana la 4% concentratie si va dura pana la 3 sau 4 ore.
Apa de toaleta – Aceasta contine de obicei 5 pana la 15% concentratie si va dura pana la 6 ore.
Eau de Parfum – Acesta contine de obicei 15 pana la 20% concentratie si va dura pana la 8 ore.
Parfum Extrait – Acesta contine de obicei 20 pana la 30% concentratie si va dura pana la 12 ore si mai mult.


Trimiteți un comentariu