Raluca Câmpean biografie, wiki, vârstă, iubit, cont Instagram

Citeste aici biografia Raluca Câmpean și află care este înălțimea ei reală ( 1,72 m) și data nașterii. Câți ani are Raluca Câmpean (28 de ani). Cele mai frumoase poze cu Raluca Câmpean le găsiți pe pagina ei de Instagram @campeanraluca

Wiki, CV, date biografice Raluca Câmpean

Raluca Câmpean s-a născut în anul 1993, la Sighişoara, a făcut facultatea la Cluj apoi s-a mutat la Bucureşti, de dragul televiziunii. 

Raluca Câmpean a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în februarie 2016, seria a 13-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa să apară pentru prima oară la televizor, ca prezentatoare a rubricilor Horoscop și Știri Mondene.

Reda Jaadi s-a îndrăgostit la culme de Raluca Câmpean, și relația lor a devenit tot mai intensă. 

Reda Jaadi are 26 de ani si fost adus la Dinamo de Mircea Rednic in iarna lui 2019. Nu a stat prea mult in Stefan cel Mare si a plecat in vara urmatoare. Acum joaca in Maroc, la FUS Rabat.

Raluca și Reda au decis să se și căsătorească. Pandemia, însă, le-a dat totul peste cap și a fost nevoie să mai amâne puțin evenimentul. Nunta va avea loc în România, imediat cum vor putea să ajungă aici.

wiki raluca campean cv biografie varsta inaltime salariu

Pe plan profesional, Raluca Câmpean are mai multe proiecte în desfășurare despre care, spune ea, va vorbi la momentul potrivit. Între timp se bucură de viața în Maroc, acolo unde este a doua ei casă. Experința vieții de acolo a schimbat-o și a făcut-o să își dea seama că este ceea ce și-a dorit mereu să trăiască.

N-a fost ușor deloc pentru Raluca Câmpean să renunțe la munca ei de câțiva ani și să o ia de la zero într-o altă țară.
noriel.ro