Robert Niță biografie, vârstă, wiki sportiv, carieră de la fotbal la Survivor 2022 PRO TV

Wiki ROBERT NIȚĂ, CV, data nașterii, biografie sportivă, carieră, soție și familie


Conform CV-ului oficial, Robert Ionel Niță (născut pe data de 31 martie 1977, București, Zodia Berbec) este un fost fotbalist român, cunoscut pentru activitatea la echipele

Pe parcursul carierei, fostul atacant în vârstă de 44 de ani a mai evoluat pentru echipe precum Rocar, Pandurii, Gloria bIstrița, H. Beer Sheva, Rapid, NC Foresta Suceava, Steaua, Oțelul Galați, Cimentul FIeni și Corvinul Hunedoara.

În 2004 Niţă a fost cumpărat de israelienii de la Hapoel Be'er Sheva, ca să revină apoi în ţară la Gloria Bistriţa şi Pandurii Târgu Jiu. În 2008, Robert Niţă s-a alăturat echipei Viettel, din Vietnam.

Robert Niţă a marcat două goluri în memorabilul meci Dinamo - Foresta Fălticeni 4-5, după ce dinamoviştii au condus cu 4-0, disputat în sezonul 2000-2001.

Wiki Robert Nita varsta afaceri familie

Robert Niță a fost moderatorul emisiunii Sunt bun, dar nu mă vede nimeni! de pe Sport Klub.

Robert Niță este celebru pentru sloganul „Sunt bun, dar nu mă vede nimeni!", pe care şi l-a scris pe un tricou, purtat sub cel de joc.

Robert Niță a povestit într-un interviu cum a început aventura în fotbal și pe ce stadion a văzut primele meciuri.

Prima echipă este unde te duce tata sau bunicul, iar după câteva meciuri devii și suporter. Eu am crescut lângă Giulești și când am înțeles care este treaba cu mingea am început să fiu simpatizant și mai târziu suporter”

Joacă tenis de câmp, de masă, la sală sau în aer liber.

Robert Niță este căsătorit și are doi copii, un băiat și o fată.

Băiatul lui Robert Nita joaca la Valencia si l-a impresionat pe Belodedici. 

Andreas nu era nascut in 2000, cand Nita a marcat in victoria istorica a Forestei cu Dinamo.

Acum, Robert Niță  se numără printre cei 12 concurenți faimoși cântăreți, influenceri,  dar și vedete TV care vor participa la Survivor 2022 PRO TV.
noriel.ro