Salarii DEDEMAN forum recenzii angajați. Ce salariu are un casier, consultant vânzări sau șef de raion

Trimiteți un comentariu

Consultant vanzari dedeman salariu, fisa postului consultant vanzari dedeman, consultant vanzari pareri beneficii, fisa postului sef raion dedeman, recenzii angajați dedeman, salarii dedeman forum, salarii dedeman brasov, zile libere dedeman constanta și lista ar putea continua la nesfârșit.

Ce salarii au șefii de la Dedeman

Conform informațiilor noastre obținute de pe forumurile cu recenzii angajați Dedeman, șefii câștigă foarte bine financiar. 

De exemplu, un șef de raion la Dedeman ajunge la 6.000 de lei pe lună, la care se adaugă și bonuri de masă (20 de lei pentru fiecare zi lucrată). Și șefii de tură de la Dedeman primesc un salariu asemănător.

În schimb, directorii de unitate, practic șefii magazinelor, au salarii ce depășesc 30.000 de lei lunar, plus bonusuri de performanță. 

salarii dedeman forum recenzii angajati casier vanzator sef de raion

Fiind una dinre cele mai mari companii din România, Dedeman poate oferi salarii mai competitive decât adversarii direct: Brico Depot sau MatHaus.

Ce salariu are o casieră la magazinele Dedeman suma cu tot cu bonuri de masă și bonusuri

Salariile la Dedeman diferă de la un angajat la altul și în funcție de atribuțiile fiecăruia. Pe lângă acest salariu, angajații primesc și tichete de masă dar și diferite bonusuri lunare sau anuale.

Casier- acesta primește un salariu de aproximativ 3000 de lei, la care se adaugă tichete de masa.

Consilier vanzari salariu - 3.500 de lei lunar, tichete de masa în valoare de 300 de lei și bonusuri pe lună care ajung la suma de 4000 de lei.

Consilier vânzări în București salariu - primește un salariu lunar de 2650 de lei, la care se adaugă tichete de masa în valoare de 400 lei

Vânzător (casier) - primește un salariu de 2800 lei pe lună, tichete de masa de 400 de lei. De asemenea, angajatul primește commission din vânzări în valoare de 700 de lei.


Trimiteți un comentariu