Sebastian DOBRINCU wiki, biografie, varsta, studii, avere si iubita

Sa vedem care este biografia Sebastian Dobrincu, ce varsta are, ce studii si ce avere a facut din talentul sau. Cine este iubita lui Sebastian Dobrincu si ce nationalitate are.

Potrivit CV-ului, Sebastian Dobrincu, jurat la „Imperiul Leilor”, este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack. 

Sebastian Dobrincu (inălţime: 1,80 m) s-a născut pe 30 august 1998 în Bucureşti, are varsta de 23 de ani, şi este cel mai tânăr antreprenor de la noul sezon Imperiul Leilor.

Cântăreața Ioana Ignat este iubita oficiala a lui Sebastian Dobrincu. Asta chiar daca Sebastian Dobrincu nu vrea să ofere detalii despre viața sa privată.

Sebastian Dobrincu nu este un copil de bani gata. Unii ar spune ca este exact opusul. Are origini foarte modeste, dar ambiție și determinare de neoprit.

Wiki Sebastian Dobrincu varsta avere iubita studii

Sebi a intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani, iar la varsta de 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

Când avea 17 ani a fondat Storyheap, care a ajuns să devină o platformă lider în marketingul conținutului pe social media. 

Platforma Storyheap ajută brandurile, influencerii, agențiile și clienții individuali să gestioneze, să analizeze și să își îmbunătățească prezența pe rețelele de socializare bazându-se pe o analiză a datelor statistice.

După Storyheap, Dobrincu a dezvoltat alte două proiecte, Brandmates și Owlmetrics, cu scopul de a ajuta brandurile să folosească statistici pentru a-și crește prezența în social media, ceea ce duce la dezvoltarea afacerilor.

Dincolo de informatica, Sebastian Dobrincu este pasionat de muzica încă dinaintea antreprenoriatului. 

Cariera lui muzicală a început în anul 2019, cu melodiile „ On Your Mind' și „Halfway To The Moon'.

Dobrincu este fericit că a ajuns într-un punct al vieții sale unde timpul îi permite să se întorca și să faca performanță și în vechea lui dragoste, muzica.
noriel.ro