Sportpartner.ro păreri forumuri prețuri produse, promoții, reduceri și retur

Trimiteți un comentariu
Media părerilor despre Sportpartner.ro bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor.

Satisfacția generală față de magazinul Sportpartner.ro bazată pe părerile clienților pe categorii de interse:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,39 din 5
• Livrare - 4,38 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,32 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

La momentul analizei opiniilor pagina de FaceBook SportPartener.ro avea 31156 de aprecieri din partea clientilor.

Interfața site-ului Sportpartner.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 999 lei.

sport partener ro pareri forumuri preturi produse livrare si retur

Sportpartner.ro este un magazin online de articole si accesorii fitness creat special pentru a veni in ajutorul celor ce doresc sa faca miscare chiar acasa. 

Pe site-ul SpsortPartener puteti gasi benzi de alergare,benzi de alergat magnetice, benzi de alergare mecanice,  magnetice, biciclete eliptice, steppere, aparate multifunctionale, gantere, bare, discuri si nu in ultimul rand accesorii. 

Pe langa produsele de fitness veti mai putea gasi în acest magazin online role, biciclete, darts, mingi, articole tenis de masa, piscine, articole si accesorii inot si articole camping.

Sportpartner.ro se adresează mai ales iubitorilor de fitness, pe care îi așteaptă cu cea mai bună selecție de produse: peste 50 de aparate, atât pentru antrenamente acasă, cât și pentru uz profesional. 

Produsele vin de la mărci de top în domeniu și acoperă toate categoriile de preț, de la standard până la premium.

Branduri precum Tunturi, cea mai apreciată marcă de fitness europeană, Body Sculpture, brand de renume mondial sau Bremshey vor fi prezente cu numeroase articole în oferta Sportpartner.ro. 

În plus, clienții vor descoperi în magazin produsele Sport Vision, marcă proprie Sportpartner.ro, dezvoltată special pentru cerințele pieței locale, înscrisă în segmentul de preț medi u /premium.

Condiții retur SportPartener.ro

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG SPORTPARTENER

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.


Trimiteți un comentariu