TIENDA.ro pareri forumuri: magazin produse unghii, geluri colorate, baze de calitate la preturi mici

Media părerilor despre TIENDA SHOP bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de geluri construcție creative nails, geluri colorate unghii tehnice.

Satisfacția generală față de magazinul www.tienda.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,39 din 5
• Livrare - 4,38 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,37 din 5
• Politica de returnare - 4,33 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.tienda.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

Comanda minimă care se poate efectua pe Tienda.ro este de 50,00 lei (valoarea produselor, inclusiv eventualele reduceri).

Tienda.ro activează din anul 2011 pe segmentul produselor de înfrumusețare pentru femei, cu precădere a celor destinate unghiilor tehnice și machiajului, dar și a cosmeticelor pentru ingrijirea faței, a părului, a corpului.  

tienda shop ro pareri forum produse manichiura

Tienda este un brand puternic, cu investiții consistente în publicitatea on-line și off-line, a cărui imagine este reprezentată de creatoarea de modă Catinca Roman. 

Acest lucru atrage încrederea clienților și determină o rată de conversie bună și un procent mic de retururi. 

Adaugați faptul ca Tienda promovează produse de calitate la prețuri excelente si colaboreaza cu specialști în unghii tehnice, în make-up, în comerț electronic, în relații cu clienții!

Tienda oferă clienților persoane fizice Garanția de  satisfacție de 30 zile din momentul primirii coletului, interval în care puteți returna produsele parțial sau integral, fără a oferi o justificare.

Returnarea se va face cu același curier care a efectuat livrarea inițială. Produsele trebuie să fie ambalate în ambalajele originale, însoţite de documentele de achiziţie, fără deteriorări.


VEZI AICI PREȚURI CATALOG TIENDA SHOP

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.