Treceți la conținutul principal

Ulei Esential de Ghimbir (Ginger) Bio, 10ml SOiL păreri forum beneficii, contraindicatii și cum se folosește

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Ulei Esential de Ghimbir SOiL. Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte uleiuri esențiale care au funcționat mai eficient.

Proprietati Aroma picanta, lemnoasa Efect de incalzire si stimulare inlatura greata Amelioreaza afectiuni ale cailor respiratorii Ingrediente Ulei esential organic de Ghimbir (Zingiber officinale).

Descriere Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. 

Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate. Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a radacinii uscate de Ghimbir.

pareri ulei esential de ghimbir forum am folosit

Uleiul esential de Ghimbir este un bun partener de calatorie, deoarece amelioreaza greata, fiind ideal pentru greturile de dimineata sau pentru cele cauzate de mijloace de transport. Ajuta la calmarea problemelor digestive. 

Uleiul esential de Ghimber are o aroma picanta, lemnoasa si este un ulei ideal pentru incalzire si stimulare. 

Acesta poate fi utilizat in combinatie cu un ulei de masaj, pentru a calma articulatiile si muschii bolnavi, dar este util si pentru artrita si stimularea circulatiei sanguine. 

Uleiul esential de Ghimbir poate fi usor incalzit si masat pe piept pentru a trata gripa si raceala. SOiL 

Ulei Esential Ghimbir (Zingiber officinale) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. 

Mod de utilizare 

ATENtIE! Uleiurile esentiale SOiL contin ingredientele active ale plantelor in forma concentrata. inainte de folosire este recomandat sa fie intotdeauna diluate intr-o baza (ex. apa, uleiuri tip baza / carrier oils). 

 A nu se administra intern fara avizul medicului sau specialistului. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor. 

Baie Adaugati 5 - 10 picaturi de ulei esential intr-o baie cu apa calda. Daca pielea este sensibila, amestecati mai intai uleiul esential intr-o lingurita de ulei tip baza. inchideti usa, astfel incat vaporii sa nu scape. 

Mentineti-va corpul in apa pentru cel putin 10 minute si relaxati-va respirand adanc. Pentru un plus de hidratare, diluati uleiurile in 10 ml de ulei tip baza inainte de a adauga uleiul esential in baia calda. 

Masaj Adaugati 5 - 6 picaturi de ulei esential in 10 ml de ulei tip baza. Se amesteca bine si se aplica liber pe piele masand usor. 

Inhalatii Adaugati 4 - 5 picaturi de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Puneti un prosop deasupra capului, inchideti-va ochii si aplecati-va peste vas. Inhalati vaporii timp de cateva minute. 

Arzatoare si difuzoare Umpleti vasul arzatorului / vaporizatorului cu apa si apoi adaugati 3 - 6 picaturi de ulei esential.

Pentru arzatoare, aprindeti lumanarea si uleiul se va evapora pe masura ce apa se incalzeste. Nu lasati vasul sa se usuce.
MAI POTI CITI