Treceți la conținutul principal

Wiki Andreea Bostanica. Biografie, vârstă, înălțime, zodie, iubit și Instagram

Vezi care este biografia Andreea Bostanic (vârsta 17 ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Andreea Bostanic vloggerița de succes de pe YouTube și Tik Tok . Cele mai frumoase poze cu Andreea Bostanic le gasiti pe pagina ei de Instagram @bostanica767

Conform biografiei, Andreea Bostanica s-a născut la Chișinău, pe data de 2 octombrie 2004 și este o nativă a zodiei Balanță.

Supranumită „Regina TikTok-ului din România”. Andreea Bostanica are 550 de mii de urmăritori pe Youtube, pe Instagram 639 de mii de fani, iar pe TikTok peste 3 milioane de followers.

Cariera de succes a Andreei Bostănică a început în anul 2017, atunci când a început să creeze conţinut de YouTube.

Fișă biografică Andreea Bostănică

andreea bostanica wiki varsta inaltime greutate iubit

Nume complet: Andreea Bostănică
Data naşterii: 2 octombrie 2004
Locul naşterii: Chişinău, Republica Moldova
Partener: singură
Greutate: 44 kg
Înălţime: 1,59 m

Despre faptul dacă Andreea Bostanica are sau nu iubit. mu putem decât specula. Până în acest moment, nic vedeta și nici ziarele de cancan nu au oferit nicio informație!

Videoclipurile pe care le-a lansat de-a lungul timpului au fost și ele apreciate de fani, videoclipul piesei „Dă Play” are aproximativ 4,8 milioane de vizualizări, videoclipul „BFF” peste 3,4 milioane, „Swipe Up” peste 3 milioane, iar „Uit de noi” aproximativ 1,2 milioane.

Andreea are vîrsta de doar 17 ani şi totuşi primeşte mesaje de ură în online, aşa că a decis să facă o piesă şi pentru aceşti oameni care „dau cu hate”, nu doar pentru fani. 

Atât videoclipul, cât și versurile noului single „Diamantul” se concentrează pe subiectul popularității vedetelor din mediul online (fie că este vorba de un artist sau vlogger pe Youtube, digital creator pe Instagram, content creator pe TikTok sau orice alt creator de conținut popular pe platformele sociale).
MAI POTI CITI