Wiki Maria Beatrice Băndoiu biografie, varsta, inaltime, zodie, sot si Instagram

Vezi care este biografia Maria Beatrice Băndoiu, ce zodie este si ce varsta are (21 de ani). Maria Beatrice Băndoiu wiki personal daca este casatorita, cine e sotul si cum a fost muscata de caine. Cele mai frumoase poze cu Maria Beatrice Băndoiu le gasiti pe contul oficial de Instagram @beatricebandoiu

Nascuta la 29.12.1991 in judetul Gorj, Maria Beatrice Băndoiu (zodia Capricorn) a absolvit Colegiul National "Spiru Haret" din Targu-Jiu la sectia mate-info intensiv si in paralel cursurile Scolii populare de arta din Tg-Jiu la sectia canto popular. 

Maria Beatrice Băndoiu a absolvit sectia pedagogie muzicala a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. 

Până la plecarea ei spre capitală, pentru începerea studiilor de licenţă ale secţiei de pedagogie muzicală a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, a continuat şi colaborarea începută în timpul liceului cu Ansamblul "Doina Gorjului" din Tg-Jiu, respectiv "Ciocarlia", al Ministerului de Interne. 

A cantat pe scene de spectacol alaturi de orchestre precum "Lautarii" din Chisinau,"Orchestra Radio", "Valahia", etc

Maria Beatrice Băndoiu cv studii varsta iubit

Maria Beatrice Băndoiu se lauda cu colectie de aproximativ 200 costume populare pe care le-a adunat in cei mai bine de 10 ani de cand a inceput sa cante.

Maria Beatrice Băndoiu nu este casatorita si nu are copii.

Piesa preferată de muzica populara a Mariei Bandoiu nu-i apartine ci este o doină: „Mă uitai la răsărit”. Cu aceasta melodie artista de muzica populara a participat la numeroase concursuri și festivaluri și a  câștigat Festivalul „Maria Lătărețu”.

In 2016, Maria Beatrice Băndoiu a povestit în emisiunea Iulianei Tudor, ”O dată-n viață”, difuzată pe TVR ca a  suferit mai multe intervenții chirurgicale după ce într-un parc din București, un câine s-a apropiat de ea. Maria i-a întins o bucată dintr-un covrig, moment în care animalul s-a repezit și a mușcat-o de față.

Chiar daca a suferit MARIA iubeste cainii in continuare.

Pe canalul de YouTube al Mariei Bandiou, in afară de muzică gorjenească și de repertoriul personal, mai există și câteva coveruri ale unor cântece cunoscute din repertoriul altor artiști, momente live din diverse concerte, de asemenea colaje live de sârbe și hore și un colaj mai atipic care conține un potpuriu de cântece populare foarte cunoscute, muzică de jazz, rock’n’roll și pop. 

E ceva ce si-a dorit pentru diversitate și pentru bucuria de a cânta și alte genuri muzicale. Și mai urmează și altele.

MARIA BEATRICE BANDOIU o ARTISTA talentata de muzica populara si usoara.
Talentul o face sa abordeze mai mule genuri muzicale.
 E decisa sa devina un ARTIST DE SUCCES.
noriel.ro