100% CASEINA Pro Nutrition pareri forum cea mai buna Caseina cu valoare ridicată de proteine

Trimiteți un comentariu
Media părerilor despre 100% Casein Conține cazeinat de calciu cu absorbție lentă și valoare ridicată de proteine bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de  cea mai buna caseina, Casein vs whey.

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre 100% Casein Pro Nutrition Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse care au funcționat mai eficient.

Pentru alții, 100% Casein a functionat cel mai bine si din acest motiv recomanda să il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru organismul tau. Tine cont ca aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

pareri casein 100 pro nutrition forum cea mai buna caseina

Pentru cine este recomandat 100% Casein

Acest supliment este ideal pentru orice persoană care dorește să obțină avantajele proteinei, precum creșterea masei musculare și pierderea kilogramelor nedorite, fără grăsimi sau carbohidrați în exces.

100% Casein reprezintă o soluție optimă pentru a mări cantitatea de proteină consumată zilnic. Acesta este ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei, de toate vârstele și nivelurile de activitate fizică.

Ce beneficii are 100% Casein

100% Casein este un supliment care oferă o varietate largă de beneficii organismului. 

Unul din motivele pentru care acesta se bucură de succes este eficacitatea acestuia în creșterea masei musculare. Acesta conține toți aminoacizii care nu pot fi produși natural în corpul nostru, precum leucina, care inițiază sinteza proteinei musculare. 

Atât pentru persoanele care consumau cantități scăzute de proteină, cât și pentru cele care consumau alte surse de proteină, cazeinatul de calciu a fost eficient în creșterea masei musculare.


Când ar trebui să consumi 100% Casein Pro Nutrition

Suplimentul 100% Casein poate fi consumat oricând, fără a influența prea mult beneficiile obținute. 

Poți consuma doza zilnică recomandată de 100% Casein înainte de culcare pentru a accelera procesul de recuperare musculară. Dacă dorești să slăbești, poți consuma un shake între mese pentru a accentua efectul de sațietate.

Cum se administrează 100% Casein

Doza zilnică recomandată de 100% Casein este de 24 grame, o măsură, amestecată în 200 ml de apă, lapte de origine animală sau vegetală sau suc de fructe, cu ajutorul unui shaker.


Trimiteți un comentariu