Treceți la conținutul principal

Cât câştigă o angajată de la SEPHORA. Parfumerii Sephora job pareri.

Wiki forumuri ce salarii au angajatele de la magazinele Sephora în 2022. Angajari Sephora, beneficii si salarii la magazinele Sephora.

Ca tot este un domeniu in continua expansiune, aflați ca un Brand Influencer Sephora (o persoană care își valorifică priceperea în rețelele sociale pentru a implica și conecta în mod autentic publicul și mărcile) care are o vechime de trei ani în acest domeniu este platit cu 2200 de lei, la care se adaugă un bonus lunar în valoare de 300 de lei. 

Desfășurarea aceleiași activități este remunerata în orasul Timișoara cu suma 2.290 de lei, însă pachetul salarial nu include tichete de masă sau bonusuri de performanță.

Parcurgand parerile de pe forumurile de angajari unde lucram, se observa ca salariile in magazinele SEPHORA nu sunt mari, iar un beauty advisor (prezentare si vanzarea de produse cosmetice) primeşte lunar suma de 2.000 de lei, la care se adaugă şi bonusuri de performanţă, în funcţie de vânzările pe care aceştia le înregistrează. 

Un alt factor în stabilirea castigurilor lunare îl reprezintă şi experienţa din acest domeniu, căci salariul creşte sau scade odată cu ea.

salarii sephora pareri forumuri angajari

Cel mai experimentat Corodonator de lanţ de magazine din Sephora pleacă acasă lunar cu un salariu de aproximativ 3.700 de lei.

In plus ca bonus-uri, angajatele de la Sephora România primesc o serie de „goodie bags”, acele mici cadouri cu produse cosmetice, atunci când sunt sărbătorile, drept cadouri de Crăciun sau de Pasti.

De retinut ca informațiile despre salariile si beneficiile SEPHORA sunt pur orientative, iar salariile angajaților diferă în funcție de mai multe criterii, precum: experiența în domeniu, abilități, orientare către client, flexibiliate, orașul de desfășurare a activității și, nu în ultimul rând, de poziția ocupată.

Compania SEPHORA activeaza pe piaţă mondiala din 1970 şi este recunoscută în industria parfumeriei pentru serviciile şi produsele de excepţie. 

La vârsta de numai 22 de ani, Dominique Mandonnaud (fondatorul Brand-ului) a deschis un magazin-galerie clasic de parfumuri, sub numele „Shop8“, urmând ca în 1993 să cumpere numele Sephora de la partenerii săi britanici, redenumind astfel întregul lanț de magazine.

SEPHORA face parte din Moet Hennessy Loius Voitton, cel mai mare grup de lux din întreaga lume.
MAI POTI CITI