CreativGIFT.ro păreri forum magazine cadouri personalizate, prețuri, livrare și retur

Trimiteți un comentariu
Media părerilor despre creativgift.ro  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de magazine online cu cadouri personalizate cu prețuri mici și de calitate.

Satisfacția generală față de magazinul creativgift.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,37 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,38 din 5
• Politica de returnare - 4,30 din 5

Categoriile de produse CreativGIFT.ro sunt împărțite în cadouri personalizate pentru El, Pentru Ea, Pentru Cuplu, Pentru Familie, Pentru Copii, cadouri pentru Gravide, Pentru Parinti, Pentru Bunici, Pentru Nasi, Pentru Fini, Pentru Doctori, Pentru Profesori, Pentru Pensionari, Pentru Avocati, Pentru Colegi, Pentru Elevi, Pentru Prieteniș Pentru Burlaci & Burlacite, Pentru Antreprenori, Pentru Bucatari, Pentru Sportivi, Pentru Gameri, Pentru IT-isti, Pentru Ingineri, Pentru Arhitecti, Pentru Designeri, pentru Fotografi, Pentru Pescari, Pentru Alcoolici, Pentru Mecanici, Pentru Motociclisti și cadouri pentru Soferi.

Interfața site-ului creativgift.ro este prietenoasă, produsele sunt bine distribuite pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

pareri forum creative gift ro magazine cadouri personalizate

Comenzile mai mari de 180 lei beneficiaza de transport gratuit.

Calitatea produselor CREATIV te va surprinde plăcut de fiecare dată. Echipa magazinului știe cât de important este acest aspect pentru client și de aceea nu va produce nimic mai prejos. Indiferent de tipul sau de cantitatea produselor pe care le comanzi, calitatea nu va avea de suferit niciodată. Fiecare produs va fi ambalat și transportat cu grijă, astfel încât calitatea sa să nu aibă de suferit până ce comanda va ajunge la tine.

Designerii companiei aleg produsele și aspectul lor cu multă atenție, astfel încât fiecare personalizare să fie specială și creativă. Indiferent de stilul pe care îl cauți, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău printre toate produsele Creative Gift. 

Retururile sunt acceptate în cazul în care produsul prezintă defecțiuni cauzate de transport, de care suntem direct răspunzători sau dacă nu îndeplinește criteriile clientului prin defecte fizice. În cazul în care returul este acceptat, CREATIV va suporta cheltuielile de transport. Produsul poate fi returnat în maxim 15 zile de la data primirii coletului, nu mai târziu.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG CREATIVE GIFT

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.


Trimiteți un comentariu