Treceți la conținutul principal

De ce a plecat DAN NEGRU de la Antena 1 la KANAL D. Ce emisiune va realiza.

Soc si groaza in lumea televiziunii! DAN NEGRU paraseste Antena 1 dupa 22 de ani si se muta la KANAL D! Aceasta este stirea data in exclusivitate de Pagina de media.

Acum toti se intreaba care sunt motivele pentru care Dan Negru a plecat de la Antena 1 si de ce a ales Kanal D. Mai mult, o alta curiozitate naturala, este cea legata de emisiunea pe care o va realiza Dan Negru la Kanal D!

Daca ar fi sa speculam, despartirea lui Dan Negru de Antena 1 poate fi legata atat de bani (factorul financiar) cat si de dorinta de a face si altceva (plictiseala, rutina etc)

Referitor la emisiunea pe care Dan Negru o va realiza la Kanal D, aceasta cu siguranta va fi tot un format de divertisment, o productie in genul celor care l-au consacrat pe realizator sau... un format nou, inovator, senzational...

ce emisiune face dan negru la kanal d

Wiki media Dan Negru

De peste 15 ani, Dan Negru realizează emisiuni de divertisment în Moldova, la Prime TV, postul lui Vladimir Plahotniuc. 

Pentru Prime TV, de-a lungul acestor 15 ani, Dan Negru a prezentat „Vrei să fii miliardar”, „Star Factory”, „Deal or not deal” (pe care o face și în prezent) și „Roata norocului” (care, de asemenea, rulează și acum pe postul Prime TV).

Prima emisiune realizată de Negru la Antena 1 a fost „Academia Vedetelor”, apoi „Bate palma” și „Ciao, Darwin” (produse de Valeriu Lazarov)

Dan Negru a fost vedeta cea mai longevivă din grupul Intact. 

Dan Negru a început să lucreze la Antena 1 în 1999, după ce a plecat de la TVR 1. A realizat zeci de formate de emisiuni de divertisment și 22 de Revelioane. 

De-a lungul anilor, Dan Negru a prezentat „Next Star”, „Plasa de Stele”, „Șerifi de România”, „Te pui cu blondele”, la unele fiind și co-autor al formatelor.
MAI POTI CITI