E-TWOW păreri forum trotinete electrice: baterii performante și sistem de pliere distinctiv

Trimiteți un comentariu
Media părerilor despre www.e-twow.ro  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de trotineta electrica e-twow emag, trotineta electrica e-twow carrefour, e-twow booster v pret, trotineta electrica e-twow forum, e-twow booster plus s pareri:

Satisfacția generală față de magazinul e-twow.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,37 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,37 din 5
• Politica de returnare - 4,33 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului e-twow.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

pareri trotinete electrice e-twow manual de utilizare

E-TWOW este companie romaneasca cu sediul la Craiova. Liniile de asamblare din fabrica E-Twow folosesc tehnologii de ultimă generație pentru a livra sisteme eficiente de flux pentru a satisface nevoile de producție în continuă creștere. Pentru a optimiza liniile de asamblare, se folosesc procese moderne de turnare a aluminiului și carbonului.

Pentru ca trotinetele E-TWOW să fie cât mai fiabile, acestea au fost echipate cu un sistem integrat în care toate comenzile de control, monitorizare și semnalizare funcționează mână în mână

Sistemul include o unitate de afișare, o accelerație de accelerație, o frână electromagnetică, o placă cu putere, lumini, claxon și butoane de reglare, un far ecologic, senzori și un microcontroller care comunică cu placa principală, precum și un circuit de alimentare care conduce energia bateriei la roata din față.

Butonul de frana actioneaza, prin sistemul KERS, incarcarea bateriei. Evident, trotineta dispune si de o frana clasica, mecanica. In momentul in care aceasta frana e apasata se actioneaza automat si frana din fata.

Daca tinem butonul de accelatie constant timp de 5 secunde trotineta intra in modul pilot automat, evident daca acesta e activat. Din acest mod se iese prin franare sau accelerare. Activarea sau dezactivarea de functii se face tot prin butonul de acceleratie.

Unul dintre principalele avantaje ale trotinetelor E-TWOW este sistemul lor de pliere distinctiv. 

Trotinetele pot fi pliate făcând clic pe maneta de pliere, situată convenabil deasupra platformei trotinetei. 

Trotinetele E-TWOW sunt, de asemenea, printre puținele trotinete din lume care au un ghidon reglabil pe înălțime și mânere pliabile. Când este pliată complet, dimensiunea trotinetei este considerabil diminuată, permițându-ți să o transporți cu ușuriță și să o depozitezi în aproape orice spațiu, sub birou sau în portbagajul mașinii.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG  E-TWOW

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.


Trimiteți un comentariu