Treceți la conținutul principal

FISA de inmatriculare auto model. Fisa de inmatriculare model completat PDF.

Fisa de inmatriculare auto model completata ➣ completare fisa inmatriculare auto ➣ fisa de inmatriculare model completat ➣ contract vanzare cumparare auto model completat ➣ descarcă modelul PDF completat

WIKI: fișa de înmatriculare reprezintă documentul în care sunt trecute toate datele de indentificare ale autovehiculului, precum și datele fostului proprietar și datele actualului proprietar.

Cand nu ai nevoie de fisa de inmatriculare cand se foloseste fisa de inmatriculare cand se realizeaza fisa de inmatriculare auto ce este fisa de inmatriculare auto cum se face fisa de inmatriculare in situatia in care mosteniti o masina cum se foloseste fisa de inmatriculare

Modelul de fisa de inmatriculare auto va contine aceleasi date ca si contractul de vanzare cumparare si va fi stampilat de catre unitatile de taxe si impozite. Acesta va merge apoi catre DRPCIV.

model pdf fisa inmatriculare completata

Fișa de înmatriculare auto reprezintă documentul în care sunt trecute toate datele mașinii, dar și datele vânzătorului cât și cele ale cumpărătorului.

Spre exemplu, această fișă va conține:

➺ numărul de înmatriculare al mașinii
➺ datele cumpărătorului, gradul
➺numele și semnătura lucrătorului care a efectuat operațiunea
➺ fostul deținător

și apoi toate datele cu informatii despre vehicul:

➺categoria
➺caroseria
➺marca
➺tipul vehiculului
➺numărul de omologare
➺anul de fabricație
➺număr de identificare
➺tipul
➺seria 
➺cilindrul și puterea maximă a motorului
➺dimensiunea anvelopelor
➺sarcina utilă
➺număr de locuri etc.

Acesta este un document in care sunt trecute toate datele masinii, precum si datele vanzatorului, cat si ale cumparatorului. 

FISA de inmatriculare auto se prezinta sub forma unui formular care se completeaza fie prin masina de scris, fie pe calculator ( dar niciodata de mana). 

Modelul de fisa de inmatriculare auto contine in partea de sus datele cumparatorului.

In partea din mijloc datele vanzatorului, iar in partea de jos datele masinii.
MAI POTI CITI