MALINA AVASILOAIE wiki, biografie, varsta, iubit si Instagram

Wiki Malina Avasiloaie (varsta 24 de ani), care este biografia, care este data nasterii, zodia si ce inaltime are. Afla cine este iubitul Malinei Avasiloie si delecteaza-te cu cele mai frumoase poze de pe Instagram @malina.avasiloaie

Mălina Avasiloaie este extrem de fericită alături de iubitul ei Alin, care in anul 2021 a si cerut-o de sotie.

Mălina Avasiloaie și Alin s-au cunoscut pentru prima oară într-un club de la malul mării, iar de atunci au știu că sunt făcuți unul pentru celălalt. Tot la malul mării a avut loc și cererea în căsătorie.

Conform biografiei oficiale, Mălina Avasiloaie are mult mai multe reușite în palmares, reușite care vin în plan artistic. 

Fostă concurentă la X-Factor și participantă la Eurovision, Mălina face parte dintr-un band cu care participă la diverse evenimente unde, prin prestația ei, asigură reușita reuniunilor.

malina avasiloaie wiki varsta inaltime iubit

Elevă a Colegiului Național de Artă „George Apostu”, în clasa a XII-a, la secțiunea canto-jazz-muzică ușoara, Mădălina este o băcăuancă reprezentativă, fiind născută în Comănești, copilărind la Măgirești, studiind școala primară și gimnazială la Moinești, iar din clasa a IX-a studiind în Bacău.

Malina Avasiloaie a fost membra a Ansamblului folcloric “Busuiocul” din Bacau, dupa ce, timp de cativa ani, a activat in grupul vocal “Stelutele Europei” din cadrul Clubului de Excelenta “Fundatia Dan Voiculescu”.

Sub îndrumarea lui Damian Drăghici, Mălina Avasiloaie a devenit una dintre cele mai apreciate cântărețe din Romania.

Printre modelele sale in muzica se numara Andra, Laura Stoica, Beyonce, Mariah Carey, Tina Turner (muzica usoara si pop), Sofia Vicoveanca, Viorica Macovei, George Cojocarescu, Vasilica Tataru (muzica populara).
noriel.ro