Pareri forum cea mai buna periuța de dinti NANO-b cu AUR și cărbune din bambus

Trimiteți un comentariu
Pareri periuta de dinti nano-b, periuta de dinti ultra nano cine a folosit, cea mai buna periuta de dinti manuala cu aur beneficii cum se foloseste.

1) Periuță de dinți Nano-b cu aur și cărbune din bambus cu mâner alb cristal - RECENZII de 4,7 stele din 5

Periuța de dinți Nano-b, cu aur și cărbune din bambus, este cea mai potrivită pentru tine în cazul în care dorești un periaj mai viguros și nu ai sensibilitate la periaj. 

Curăță petele de pe dinți pentru cei care fumează sau beau băuturi colorate (ceai, cafea etc), de aceea poate fi considerată și o periuță potrivită pentru fumători. Protejează smalțul dinților, deoarece are o duritate medie.

Beneficii:

» Igienizează natural deoarece beneficiază de proprietățile speciale ale aurului și ale cărbunelui din bambus.

» Curăță petele de pe dinți, datorită cărbunelui din bambus.

» Curăță în profunzime – potrivită și pentru cei care poartă aparat dentar. Firele mai lungi ai periuței pătrund în locurile greu accesibile.

» Duritate medie – periuța are o duritate medie pentru un periaj viguros.

» Ușor de luat în călătorii- periuța este însoțită de un etui elegant transparent.


VEZI AICI PREȚURI

Recomandari-Periuta-de-dinti-manuala-Nano-b-cu-aur-si-carbune-din-bambus


2) Periuță de dinți Nano-b cu aur și cărbune din bambus cu mâner verde - RECENZII de 4,6 stele din 5

Curăță petele de pe dinți pentru cei care fumează sau beau băuturi colorate (ceai, cafea etc), de aceea poate fi considerată și o periuță potrivită pentru fumători. Protejează smalțul dinților, deoarece are o duritate medie.

Porți aparat dentar? Alege periuța cu aur și cărbune din bambus care este o periuță de dinți manuală medium, dar ușor abrazivă pentru igiena dentară zilnică.

Curăță dinții foarte bine, chiar și în locurile greu accesibile.

Periuța Nano-b cu aur și cărbune își păstrează proprietățile antibacteriene timp de 6 luni. Atunci când te speli pe dinți, răbdarea și timpul acordat periajului sunt mai importante decât presiunea asupra periuței. 

Medicii stomatologi explică faptul că îndoirea perilor periuței în timpul folosirii indică faptul că se pune prea multă presiune la periaj, ceea ce are efecte nedorite asupra sănătății gingiilor.


Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.


Trimiteți un comentariu