PILOTA POLAR Dormeo păreri forumuri: mai ușoară cu 50%, pilotă călduroasă și moale

Părerile pe forumuri despre Pilota Polar Dormeo, (de vânzare în magazinele Top Shop, Kaufland, Carrefour), sunt în marea lor majoritate pozitive, apreciind faptul că aceasta este o pilota premium, ușoară și călduroasă, care poate fi achiziționată la prețuri competitive.

Pilota Polar Dormeo este disponibilă în 4 dimensiuni: 140x200, 160x200, 200x200 și 200x220 cm.

Descriere Pilota Polar Dormeo, caracteristici și specificații

Pilotă Dormeo Polar este umplută cu microfibre avansate Wellsleep® și dispune de tehnologia patentată HeiQ XReflex, pentru o retenție termică îmbunătățită și 50% mai puțin volum. 

HeiQ XReflex este o tehnologie inovatoare, cu ajutorul căreia se pot realiza pilote călduroase, de calitate premium, dar ușoare în același timp. Pilota Dormeo Polar este o încântare atunci când vrei să ai parte de și mai multă căldură. Mai mult decât atât, aceasta poate fi depozitată extrem de ușor atunci când vremea se încălzește.

pilota polar dormeo pareri forum top shop calitate pret

Căldură, confort și circulație optimă a aerului, toate într-o pilotă premium și ușoară. Tratamentul special CleanEffect® oferă protecție împotriva alergenilor și a mirosurilor neplăcute. 


Pilota POlar Dormeo este disponibilă în 4 dimensiuni și este lavabilă la mașina de spălat.

Pilota Polar se poate spăla la temperatura de 40°C, iar husa elegantă, de culoare gri, este îmbunătățită cu tratamentul CleanEffect®, care oferă protecție împotriva microbilor, acarienilor și a bacteriilor. 

Este o pilotă ideală pentru persoanele cu pielea sensibilă și pentru cele care suferă de alergie.

Microfibrele avansate Wellsleep® creează buzunare de aer care îi conferă pilotei elasticitate și moliciune. În plus, permit circulația optimă a aerului și au proprietăți termoreglatoare.
noriel.ro