REVIEW Saltele ORTOPEDICUS pareri forum magazin online, livrare si retur optimizate

Trimiteți un comentariu
Media părerilor despre www.ortopedicus.com bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de Saltele ortopedicus pareri, Topper ortopedic 160x200, Topper dimensiuni la comanda, Ortopedicus husa topper, Cea mai buna perna cervicala, Saltea topper 160x200,  Ortopedicus Saltea buna pentru coloana

Satisfacția generală față de magazinul ORTOPEDICUS.com bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,33 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.ortopedicus.com este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Saltele ortopedicus pareri review forum

Se oferă transport gratuit  la livrarea prin curier (standard) si este valabila pana in fata casei.

Brandul Ortopedicus este o marca inregistrata românească, un producator de saltele de calitate, pe tehnologie germana.

Celelalte produse din oferta precum perne, pilote, lenjerii si mobila sunt fabricate de parteneri strategici recunoscuti, conform fiselor tehnice, astfel ca si aici se respecta standardele de calitate Ortopedicus.

Principalele categorii de produse comercializate de ORTOPEDICUS sunt saltele de pat premium, cu spumă poliuretanica sau cu memory foam, cu huse performante precum cele din Bio Bumbac, Aloe Vera, Ioni de Argint, Bambus, Cooler sau Tencel.

Comanda cu incredere o saltea sau un pat in magazinul online de saltele www.ortopedicus.com simplu și rapid și ai următoarele avantaje:

• Transport gratuit si rapid oriunde in Romania

• Diferite tipuri de plată: card bancar – inclusiv in rate fara dobanda, credit 100% online – cu aprobare • 10 minute,  plata cu cardul la livrare, numerar la livrare si prin transfer bancar.

• Posibilitatea să testezi produsele și să le returnezi în maxim 30 zile. 

• Consiliere gratuita – te ajutam sa-ti cresti sansele sa gasesti modelul potrivit

• Garantii extinse pana la 15 ani, in functie de produs.

• Dimensiuni si culori rare

• Preturi negociabile pentru achizitii de peste 10.000 lei.

• Preluare obiect vechi: saltea, canapea, coltar sau pat

ATENTIE! Pentru toate produsele din tapiterie, precum canapele si paturi, saltele dimensiuni mai mari de 200×200, se percepe un avans de 25% din valoarea comenzii. In cazul renuntarii la comanda la aceste produse, la mai tarziu de cinci zile (5 zile lucratoare)  avansul se pierde.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG SALTELE ORTOPEDICUS

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.


Trimiteți un comentariu