SABON.ro pareri forum cele mai bune produse cu reduceri si politica de retur OK

Media părerilor despre www.sabon.ro  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de produse sabon pareri, Produse sabon reduceri, ele mai bune produse sabon, parfumuri sabon, Spray textile sabon sau ulei de par sabon:

Satisfacția generală față de magazinul   bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,40 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,34 din 5
• Politica de returnare - 4,33 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului SABON.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 200 lei.

forum pareri cele mai bune produse sabon

Site-ul www.sabon.ro este display responsive si perfect adaptat comertului online.

Comenzile pot fi livrate prin curier rapid, in maxim 3 zile lucratoare sau pot fi ridicate din magazinele fizice, in functie de optiunea clientului.

Plata se poate efectua prin card, Card Avantaj in 3 rate sau numerar la livrare.

Ofertele valabile online&offline se schimba o data la 10-14 zile. In plus, exista oferte exclusiv online ce se schimba la fiecare 3 zile.

SABON ruleaza un program de fidelitate a clientilor, intitulat ROYAL PASSPORT, prin care membrii, posesori de card ROYAL PASSPORT, obtin beneficii suplimentare (extra reduceri, cadou la ziua de nastere etc), printre care si organizarea de 3 ori pe an a ROYAL PASSPORT DAY, o zi dedicata acestor membri care beneficiaza pentru 24 de ore de un discount de 40% la toate produsele. 

Aceste zile se bucura de un urias succes in randul fanilor SABON, care genereaza astfel vanzari substantial.

Principalele produse vandute in magazinul SABON sunt din gama: Exfoliante, Îngrijirea corpului, Baie si dus, Îngrijirea tenului, Îngrijirea parului, Cosmetice decorative, Pentru casa sau Pentru calatorii.

Pot fi returnate produsele SABON, fără explicații, în termen de 14 zile de la data primirii coletului sau achiziției din magazin, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Produsele comandate sau achiziționate vor fi returnate în aceeași stare în care v-a fost livrat, sigilat și având aceeași etichetă atașată, ambalajul original însoțit de toate documentele de livrare care l-au însoțit (factura).

VEZI AICI PREȚUR CATALOG SABON

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro