100% Beef Protein păreri forumuri suplimente Pro Nutrition cu proteine, glutamină, BCAA și arginină

Am căutat pe forumuri mai multe păreri despre 100% Beef Protein izolat proteic din carne de vită cu valori ridicate de glutamină, BCAA și arginină si am vazut ca multi clienti apreciaza pozitiv acest supliment pentru cresterea masei musuclare care nu îngrașă și are puține contraindicații.

Desigur, părerile clienților despre 100% Beef Protein izolat proteic din carne de vită Pro Nutrition  au un grad relativ de subiectivism, însă ponderea opiniilor pozitive este ridicată, ceea ce indică un sentiment clar de mulțumire și încredere în eficiența acestui supliment pentru sportivi si nu numai.

Majoritatea cumparatorilor apreciaza in opiniile lor ca 100% Beef Protein izolat proteic din carne de vită are un rol important in refacerea musculara, excelent dupa o sedinta reusita la sala.

pareri forumuri Beef Protein cu BCAA și arginină cine a folosit

Opiniile recenzorilor sublinieaza ca este un produs foarte bun, cu cea mai buna solubilitate dintr toate pe care l-au folosit. 

Are marele avantaj de a contine o cantitate mica de tirozina/ portie putand astfel sa suplimentezi inainte de antrenament cu aceasta din urma (tirosina) fara sa ai parte de insomnii sau libidou scazut generat de depasirea dozei zilnice recomandate.

VEZI AICI PREȚURILE PRO NUTRITION

Ce este si pentru ce se foloseste 100% Beef Protein Pro Nutrition

Produsul 100% Beef Protein oferă o concentraţie remarcabilă de proteină pură din carne de vită. 

Abundă în glutamină, BCAA şi arginină, aceste ingrediente valoroase crescând efectele şi forţa izolatului proteic din carne de vită. 

Promovează sinteza proteică, îmbunătăţeşte performanţa şi sprijină dezvoltarea şi regenerarea ţesutului muscular. Pe lângă toate aceste beneficii nu conţine deloc zaharuri.

Compozitie

Izolat proteic din carne de vită, L-glutamină, BCAA (4:1:1), L-arginină, cacao, aromă de ciocolată, îndulcitori: sucraloză (E 955), acesulfam de potasiu (E 950).

Mod de administrare

Se amestecă 2 măsuri (50g) din produsul 100% Beef Protein cu 300 ml apă. A se administra de preferinţă 1 porţie pe zi.