Alfaparf păreri Spray Fixativ Modelator cu Fixare Extra Puternică la preț promoțional

Media părerilor despre bazată pe noutatea recenziilor legate de Spray-ul Fixativ Modelator cu Fixare Extra Puternica - Alfaparf Milano Style Stories Sculpting Hairspray, 250ml

♦ Utilitatea produsului cosmetic: 4,44 din 5
♦ Funcționează produsul cosmetic așa cum este descris în prospect: 4,55 din 5
♦ Este produsul cosmetic usor de utilizat: 4,45 din 5
♦ Este produsul cosmetic de calitate bună: 4,51 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Spray-ul Fixativ Modelator cu Fixare Extra Puternica - Alfaparf Milano. Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse care au funcționat mult mai eficient.

pareri Spray Fixativ Modelator cu Fixare Extra Puternica  forum Alfaparf Milano

Pentru alții, Spray-ul Fixativ Modelator cu Fixare Extra Puternica - Alfaparf Milano a functionat cel mai bine si din acest motiv recomanda să il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. 

VEZI AICI PREȚURILE ESTETO

Spray Fixativ Modelator cu Fixare Extra Puternica - Alfaparf Milano Style Stories Sculpting Hairspray, 250ml: produs de styling fara gaz ce permite modelarea oricarui tip de coafura, oferind o fixare extrem de puternica si un aspect texturizat ce se mentine pe parcursul intregii zile.

Este usor de utilizat datorita sistemului special de pulverizare, iar formula imbogatita cu glicerina, ulei din seminte de in si extract de moringa hidrateaza si protejeaza parul fara sa-l incarce sau sa-l ingreuneze.

Ingrediente: glicerina, ulei din seminte de in, extract de moringa

Aplicare: se aplica de la o distanta de 25-30 cm pe parul uscat si se coafeaza ca de obicei. Se poate aplica si pe parul umed, pe sectiuni, pentru a oferi un plus de textura.

Beneficiu: Fixare, Modelare, Textura.