Cele mai bune Remedii naturale pentru Anxietate de la vitamine la uleiuri esentiale si ceaiuri din plante medicinale

Trimiteți un comentariu
Leacuri bătrânești pentru anxietate • Vitamine pentru anxietate • Cele mai bune pastile pentru anxietate • Scapă de depresie si anxietate in 7 zile

Există o varietate de metode pentru la domiciliu care vă pot ajuta la ameliorarea simptomelor de anxietate. 

Mai multe de astfel de intervenții pot fi practicate și pe lângă administrarea medicamentelor pentru tratamentul anxietatii.

Exemple de aceste intervenții includ:

♦ Practicati exerciții fizice in mod regulat

Exercițiile fizice pot ajuta la reducerea stresului și la îmbunătățirea sentimentului general de bunăstare, conform Asociației pentru Anxietate și Depresie din America (ADAA) .

Ajută la producerea de neurotransmițători cunoscuți sub numele de endorfine. Acești neurotransmițători sunt analgezice naturale ale corpului și pot ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea calității somnului.

crele mai bune remedii leacuri bătrânești pentru anxietate

ADAA raportează că chiar și sesiunile scurte de exerciții (aproximativ 10 minute o dată) sunt eficiente pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit.

♦ Meditatia

Rezervandu-va itervale de 15 minute de liniște și meditație pentru a vă concentra pe respirația profundă și relaxare, vă poate ajuta să vă calmați anxietatea.

Puteți asculta muzică sau puteți repeta o mantră motivațională în mod regulat.

♦ Încearcă ceaiul de mușețel

Sorbirea ceaiului de musetel sau administrarea unui supliment de musetel ar putea ajuta la ameliorarea simptomelor de anxietate.

Un studiu dublu-orb din 2016 publicat în jurnalul Phytomedicine s-a concentrat pe indivizii cu tulburare de anxietate generalizată.

Studiul a constatat că participanții la studiu care au luat suplimente de musetel de 500 de miligrame de trei ori pe zi zilnic au raportat o reducere a anxietății generalizate moderate până la severe.

De asemenea, sa demonstrat că consumul de ceai de mușețel ajută la reducerea anxietății.

♦ Miroase uleiuri pentru aromoterapie

Mirosirea uleiurilor de aromoterapie diluate poate ajuta la reducerea anxietății, potrivit unui articol publicat în jurnalul de Medicină alternativă și complementară bazată pe dovezi .

Exemple de uleiuri esențiale utilizate pentru a calma anxietatea includ:

lavandă
neroli
muşeţel

♦ Evita cofeina

Uneori , cofeina te poate face să te simți nervos și mai anxios. Evitarea acestuia poate ajuta unii oameni să-și reducă anxietatea.


Trimiteți un comentariu