eMOBILI.ro păreri forum magazin online de mobilă cu transport gratuit la toate comenzile

Trimiteți un comentariu
Media părerilor despre magazinul de mobilă www.emobili.ro bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de masute de toaleta / machiaj de lux la prețuri bune:

Satisfacția generală față de magazinul www.emobili.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,38 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,37 din 5
• Politica de returnare - 4,32 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.emobili.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Se oferă transport gratuit la toate comenzile. Produsele ajung, de obicei, a doua zi lucratoare dupa ce le trimitem spre dumneavoastra. 

pareri emobili forum magazine de mobila cu preturi mici

eMOBILI.ro are în portofoliu o oferta de peste 250 de produse – piese de mobilier, care pot acoperi printre cele mai exigente gusturi ale pasionatilor de frumos (exemplu: masute de toaleta/machiaj, noptiere, comode, scaunele, seturi dormitor, living etc.).

Magazinul online de mobilă eMobili.ro se adreseaza in special femeilor care viseaza sa isi creeze un coltisor al lor, intim si delicat, dar si barbatilor sau membrilor familiei care vor sa faca un cadou inedit si in mod sigur apreciat sufletelor de sex feminin, pe care le iubesc.

Sunt specializati pe masute de toaleta dar, totodata – sunt in continua expansiune pe partea de mobila de dormitor, living, mai nou si bucatarie – si doresc ca in perioada urmatoare sa acopere tot ce tine de frumos, estetic in mobilierul comercializat online in Romania.

ATENȚIE! Pentru comenzi ce depasesc 1500 lei, eMobili va poate solicita un avans in valoare de pana la 30% din totalul comenzii, pe baza de factura proforma.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG eMOBILI

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.


Trimiteți un comentariu