Familio.ro păreri forumuri: cine a cumparat a fost multumit de prețuri și de livrarea produselor

Media părerilor despre www.Familio.ro bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor despre am cumparat de pe familio, pareri produse familio, familio catalog petshop etc.

Satisfacția generală față de magazinul Familio.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,49 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,34 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,32 din 5
• Politica de returnare - 4,29 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului Familio.ro este una foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

parei familio.ro forum produse magazin online produse ieftine si bune

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 250 lei.

Familio.ro este brandul unei companii specializată în vânzarea de bunuri de larg consum, oferind în principal produse precum mobilier, accesorii pentru casă, grădină și bricolaj, articole sportive dar și accesorii pentru animale de companie

Din 2017 s-au angajat într-o misiune de a aduce pe piață obiectele de uz zilnic de calitate superioară.

Ca strategie de business au ales să aibă în stoc toate produsele oferite, să livreze comenzile într-un timp extrem de scurt, să se identifice prin produse accesibile și funcționale, care ne fac viața mai ușoară și mai confortabilă!

VEZI AICI PREȚURI CATALOG FAMILIO

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
noriel.ro