GEORGE TĂNASE biografie, vărstă, înălțime, studii, iubită

Trimiteți un comentariu
Wiki GEORGGE TĂNASE, biografia, ce vârstă are și ce înălțime, ce zodie este și cine este iubita lui. Cele mai tari poze cu George Tănase le găsiți pe pagina de Instagram @tanase_george

Conform CV-ului GEORGE TĂNASE (născut în data de 25 aprilie 1993) a absolvit în anul 2012 Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Tulcea, iar în 2014 a absolvit școala de televiziune Intact Media Academy  din București.

Tănase George Alexandru, pe numele complet are înălțimea de 1,79 m și este un nativ al zodiei TAUR!

În anul 2014, George a debutat în televiziune cu emisiunea „Tânăr și nedumerit”, difuzată pe ZU TV.

În anul 2016, George Tănase a avut o prestație excelență care l-a adus în finala emisiunii iUmor de pe Antena 1, urmând să revină în 2018 ca invitat special cu un număr de stand-up. Mihai Bendeac, impresionat de George Tănase, i-a propus acestuia să intre ca actor în echipa „În puii mei”.

george tanase wiki cv biografie varsta studii

Dacă multă lume a crezut că George Tănase este singur, ei bine, adevărul nu este deloc așa.

Actorul de stand up comedy George Tănase este renumit pentru glumele și videoclipurile sale savuroase, care fac oameni să râdă cu gura până la urechi, dar puțini știu aspecte despre viața sa personală. 

George Tănase și iubita sa, Lorena Pancu, sunt împreună de peste 6 ani, chiar dacă nu se afișează prea des pe rețelele de socializare.

Cei doi sunt foarte apropiați și petrec foarte mult timp împreună, Lorena fiind inclusiv protagonista unor videoclipuri de-ale comediantului. 

Iubita lui George Tănase adoră să gătească tot felul de bunătăți, motiv pentru care deține și un blog personal.

George Tănase este susținut de partenera sa de viață în tot ceea ce face, ea fiind prezentă chiar și în timpul filmărilor de la „Chefi la cuțite”, unde actorul l-a imitat perfect pe bucătarul Nusret Gokce, cunoscut drept Salt Bae.

Acum, George Tănase, este una din noile vedete Kanal D, după ce a plecat tot de la Antena 1, acolo unde fusese ofertat să participe la filmările noului sezon Asia Express.

George Tanase, Viviana Sposub și Bursucu vor prezenta o emisiune matinală la Kanal D, din martie 2022.


Trimiteți un comentariu