Treceți la conținutul principal

GIGANT PRO MASS pareri forumuri pro nutrition gainer bun pentru cresterea masei musculare

Am căutat pe forumuri mai multe păreri despre GIGANT PRO MASS un gainer marca Pro Nutrition și am observat ca majoritatea celor care l-au folosit au fost mulțumiți de rezultatele obținute, mai ales că Pro Mass Pro Nutrition nu îngrașă și are puține contraindicații.

Desigur, părerile clienților despre Gigant Pro Mass Pro Nutrition au un grad relativ de subiectivism, însă ponderea opiniilor pozitive este ridicată, ceea ce indică un sentiment clar de mulțumire și încredere în eficiența acestui supliment pentru sportivi si nu numai.

Așadar să vedem ce este Gigant Pro Mass Pro Nutrition și pentru ce se folosește

Gigant Pro Mass este un supliment destinat persoanelor care doresc augmentarea masei musculare. 

Astfel, dacă ești bodybuilder sau interesat de construirea unei musculaturi tonifiate, acest supliment îți poate fi aliatul perfect. Gigant Pro Mass te va ajuta să îți construiești musculatura dorită prin efectul acestuia de hipertrofie al celulelor musculare.

pareri pro mass pro nutrition forum am folosit beneficii si contraindicatii

De asemenea, acest supliment este recomandat persoanelor care practică antrenamente de o intensitate ridicată. 

Întrucât Gigant Pro Mass conține o cantitate bogată de proteină, acesta contracarează efectele catabolismului accentuat din timpul antrenamentelor de intensitate crescută.

BENEFICII

Principalele beneficii ale acestui supliment sunt de a contribui la procesul de mărire a musculaturii. 

Gigant Pro Mass asigură energia necesară antrenamentului și activităților zilnice, dar și electroliți pentru a-i suplini pe cei pierduți prin transpirație. 

Aceste proprietăți se datorează mixului de vitamine și minerale incluse în acest supliment. 

Acesta include un complex de vitamine B, cunoscut pentru creșterea nivelului de energie, tonifierea musculaturii și îmbunătățirea circulației.

VEZI AICI PREȚURILE PRO NUTRITION

Cum se administreaza Gigant Pro Mass

Doza recomandată de Gigant Pro Mass este de 90 g. Se amestecă 2 măsuri (90g) din produsul Gigant Pro Mass în 300ml de apă sau lapte. A se utiliza un shaker sau un blender. 

Acesta poate fi consumat de două ori pe zi, dimineața și după antrenament.

Este recomandat consumul de Gigant Pro Mass de două ori pe zi: dimineața și după antrenament. Consumul unui shake cu Gigant Pro Mass la începutul dimineții este o metodă ideală de a obține substanțele nutritive necesare pentru întreaga zi. 

După antrenament, este recomandat consumul unui shake cu Gigant Pro Mass pentru a contracara efectul catabolismului. Astfel, vei obține un surplus de proteine ce permit creșterea în volum a fibrei musculare.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
MAI POTI CITI