Încalțăminte protectie femei pareri pantofi protectie usori si comozi cu bombeu de fier sau compozit

Incaltaminte protectie femei pareri forum olx ➢ Pantofi protectie ușori ➢ Cei mai buni pantofi de protectie ➢ Zaos incaltaminte femei ➢ Pantofi de protectie vara ➢ Adidasi cu fier in bot dama ➢ Pantofi de protectie cu bombeu compozit ➢ Pantofi de protectie comozi

Dacă îți cumperi prima pereche de încălțăminte de protecție pentru femei după ce te-ai obișnuit cu cea pentru bărbați, s-ar putea să-ți ia puțin timp să te obișnuiești cu potrivirea diferită. 

Cizmele pentru bărbați sunt mai mari, iar femeile care le poartă trebuie adesea să se bazeze pe șosete pentru a umple spațiul. Nu va trebui să faci asta cu încălțămintea concepută pentru femei.

Gama de papuci de protectie include bocanci de protectie, pantofi protectie ușori, cizme dunlop, sandale si saboti cu bombeu metalic (cu fier in bot) si fara, vara si iarna, papuci ESD. 

MATHAUS vinde papuci cu bombeu metalic (cu fier in bot) si fara, alba pentru industria alimentara, impermeabila, usoara, modele sport, modele business, modele cu gaurele pentru vara si multe altele.

pareri pantofi de protectie comozi femei cei mai buni usori si comozi

VEZI AICI PREȚURI MATHAUS INCALTAMINTE PROTECTIE

Bombeu compozit sau bombeu metalic pentru încălțămintea de protecție femeie, care este mai bun

Multi pantofi sunt echipati cu bombeu compozit in loc de bombeu metalic, cele mai importante avantaje si dezavantaje ale acestuia in comparatie cu bombeul metalic sunt:

Avantaje bombeu compozit pantofi de protecție femei:

- elasticitatea materiei prime creeaza un fel de „efect de memorie”: piciorul nu este prins si este eliberat din nou, chiar si dupa o presiune extrema asupra pantofului
- picioarele racesc mai putin repede dupa ce ati lucrat cateva ore intr-un mediu rece datorita izolatiei termice
- nemagnetic, fara trasabilitate prin detector de metale
- mai usor decat un varf din fier

Dezavantaje:

- are nevoie de mai mult material
- pantoful creste rapid cu 1 cm, ceea ce poate face ca marimea sa fie incorecta
- varfurile din plastic sunt putin mai scumpe decat cele din metal
- cand sunt stranse sub o greutate foarte mare varful din plastic depreseaza putin mai mult decat cel din otel