KOOKOO Grocery păreri forum produse prețuri coduri reducere băcănie online

Media părerilor despre Băcănia Online KOOKOO Grocery bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de produse, prețuri, livrare, coduri promoționale de reducere.

Satisfacția generală față de magazinul KOOKOO Grocery bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,39 din 5
• Livrare - 4,37 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,37 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului  kookoo.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

KOOKOO este un magazin online care satisface in fiecare zi mii de clienti din Bucuresti si Ilfov livrand in #1oraMax2, dar si in tara, in #1ziMax2 produse pentru toate gusturile. 

bacanie online kookoo.ro pareri forum produse preturi coduri reduceri

Ofera clienților (aproape) de toate, de la beri artizanale foarte bune, la dulceturi de mango, ketchup de prune, pasta tartinabila de caju, pizza vegetariană, produse bio, produse de îngrijire personală și de îngrijire a casei. 

Livrează din propriile lor darkstores, depozite amplasate in puncte cheie ale orasului si totodata ofera posibilitatea de click&collect din aceste depozite; 

Livrarea este gratuita pentru comenzile in valoare de min. 250 lei; 

La comenzi de min. 250 ofera clienților 6pack BrewDog cadou; Mecanismul e simplu, clientul adauga acest 6 Pack de bere craft in cos si introduce codul de voucher 6PACK; 

VEZI AICI PREȚURI CATALOG KOOKOO

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.