Oana Ormenișan biografie, vărstă, studii, Instagram prezentatoare horoscop Observator 06

Wiki Oana Ormenișan biografia, studii, data nașterii, iubit si cele mai frumoase poze de pe Instagram @oana.ormenisan

Cine este Oana Ormenișan

Oana Ormenișan (zodia CAPRICORN)  isi incepe cariera in televiziune din 28 februarie 2022  se alătură echipei Observator. 

Absolventă a cursurilor Intact Media Academy, Oana Ormenișan va prezenta, de luni, 28 februarie, rubrica horoscop a Observatorului matinal (Observator 06).

Chiar dacă traseul profesional o dusese într-o cu totul altă direcţie şi într-o altă ţară, pasiunea pentru televiziune a determinat-o pe Oana  Ormenișan să se întoarcă în România, iar experienţa în cadrul Intact Media Academy a făcut-o să se îndrăgostească cu adevărat de televiziune.

Oana Ormenisan biografie varsta înălțime studii iubit


După terminarea Liceului de artă din Târgu-Mureș, Oana  Ormenișan a studiat Nutriție și Dietetică, dar a profesat în domeniul stomatologiei în Marea Britanie. Pasiunea pentru televiziune a făcut-o să se întoarcă în România.

Alessandra Stoicescu despre Oana  Ormenișan: ”A fost o serie minunată. ... Oana Ormenişan, de asemenea, a intrat din această serie ... Abia ce au terminat de două, trei săptămâni şi Oana şi-a găsit şi ea locul aici, în redacţia Observator....