Treceți la conținutul principal

Păreri Spray Fixativ pentru Stralucire cu Fixare Puternica forum Alfaparf Milano

Media părerilor despre bazată pe noutatea recenziilor legate de Spray Fixativ pentru Stralucire cu Fixare Puternica - Alfaparf Milano Style Stories Original Hairspray, 500ml

♦ Utilitatea produsului cosmetic: 4,42 din 5
♦ Funcționează produsul cosmetic așa cum este descris în prospect: 4,51 din 5
♦ Este produsul cosmetic usor de utilizat: 4,44 din 5
♦ Este produsul cosmetic de calitate bună: 4,49 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Spray Fixativ pentru Stralucire cu Fixare Puternica - Alfaparf Milano Style Stories Original Hairspray, 500ml. Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general multumiti de acesta.

pareri Spray Fixativ pentru Stralucire cu Fixare Puternica  Alfaparf Milano forum am folosit

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse pentru strălucire cu fixare extra puternică care au funcționat mult mai eficient.


VEZI AICI PREȚURILE ESTETO

Spray Fixativ pentru Stralucire cu Fixare Puternica - Alfaparf Milano Style Stories Original Hairspray, 500ml: spray fixativ ce asigura obtinerea unei coafuri cu aspect impecabil pe parcursul intregii zile, oferind parului miscare naturala, fixare puternica si un aspect plin de stralucire fara sa il incarce sau sa il usuce.

Ingredient e compoziție: glicerina, pantenol, extract din seminte de moringa, ulei de seminte de in

Mod de aplicare: se pulverizeaza de la o distanta de 25-30 cm pe parul umed sau uscat.

Beneficii: Stralucire, Fixare.
MAI POTI CITI