Păreri Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid Parfum pentru femei cu recenzii bune pe forumuri

Trimiteți un comentariu

Păreri forumuri PARFUMUL Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid  extrase din opiniile, recomandările și recenziile despre Viktor and rolf parfum pareri, Viktor & Rolf Flowerbomb pret, Viktor rolf Spicebombm, Parfum viktor&rolf barbati, Viktor and rolf flowerbomb pareri:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,53

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

58% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul de parfumuri Viktor & Rolf. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și afectează în mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul ca Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.


Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum prea intens, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid are un miros echilibrat perfect între rafinament, seducție și originalitate.

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

Părerea finală despre PARFUMUL Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid

♦ Persistență - 4,47 din 5
♦ Intensitate -  4,42 din 5
♦ Versatilitate - 4,39 din 5
♦ Forma sticlei -  4,36 din 5
♦ Prețuri - 4,28 din 5

Persistență PARFUMUL Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid

♦ Redusa - 4%
♦ Slaba - 8%
♦ Moderată - 15%
♦ Persistentă - 39%
♦ Foarte persistenta - 31%

Caracteristici, persistență și cum miroase parfumul pentru femei Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid


Parfumul Viktor & Rolf FlowViktor & Rolf Flowerbomb Orchid Fantasy este la fel de atrăgător, de plin de încredere și de ușor provocator ca o dansatoare de cabaret. 

Cu acest parfum veți fi mereu în centrul atenției, deoarece, cu siguranță, va trezi simțul femeii atrăgătoare, care se ascunde în trupul dumneavoastră.

Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid este un parfum floral oriental, cu tonuri de fructe, un parfum senzual cu impuls erotic care vine într-un flacon emblematic, în formă de rodie, în nuanțe de rubin roz.

Cum miroase parfumul Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid


Notele de vârf –  piersica, frezie

Notele de mijloc –iasomie cu flori mari, tonuri de orhidee

Notele de bază - vanilie, vanilie Bourbon

Compoziția parfumului

Debutează cu tonuri delicate, de frezie și arome proaspete de fructe, în acordul aromelor de piersică, ce nu pot fi omise. La scurt timp se descoperă inima parfumului - orhideea rubin, care aduce viață, în timp ce iasomia este ca un voal de lux. Acordul senzual al păstăilor de vanilie roșie aduce compoziția spre final. Combinația dintre aroma de orhidee și cea de vanilie face parfumul atât de captivant.

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță


👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.


Trimiteți un comentariu