Protectie Termica WELLA pareri forum Spray Professionals Thermal Image Heat în 2 faze

Cel mai bun spray protectie termica par ➢ Protectie termica par placa  ➢ Protectie termica par schwarzkopf ➢ Protectie termica par dm ➢ Protectie termica par pareri

Să ne facem o părere despre Spray-ul cu Protectie Termica Wella Professionals care pe forumuri este apreciat pentru eficiența cu care blochează acțiunea negativă a temperaturilor înalte, prevenind distrugerea părului. 

Pentru a proteja părul alegeți să folosiți spray-urile pentru protecție termică

Atunci când iți întinzi părul cu placa, îl ondulezi cu ondulatorul sau la perie, el suferă. Suferă din cauza temperaturii mari exercitate asupra lui. Chiar dacă tu nu simți, parul tău suferă.

Un păr deshidratat este fragil și casant, se va rupe repede și nu v-a avea luciu. Un păr mătuit este un par lipsit de strălucire și vitalitate. 

pareri forum Spray cu protectie termic Wella Professionals

Un par crăpat se va încurca repede și ulterior se va rupe. Vârfurile despicate fac finalul parului sa arate explodat, ca o matura.

Spray-ul cu Protectie Termica Wella Professionals oferă maxima protecție termica datorata unor componente extrem de rezistente la temperaturi înalte iar împreuna cu hidratarea și repararea parului datorate keratinei si a altor substanțe nutritive conținute parul va fi puternic și strălucitor.

VEZI AICI PREȚURILE ESTETO

Spray cu Protectie Termica - Wella Professionals Thermal Image Heat Protection Spray 150 ml este un spray in doua faze:

1. hraneste parul si confera protectie termica pana la 220 de grade

2. ofera parului un aspect neted si stralucitor

Nivel de fixare: 2

Ingrediente: glicerina, pantenol

Mod de utilizare: se agita foarte bine si se distribuie uniform de la 30 cm pe parul uscat, pe sectiuni, inainte de a folosi echipamentele de styling cu aport de caldura.