Treceți la conținutul principal

VICTORIA VYNN păreri forumuri produse, geluri, primer, finish, top coat de calitate și ieftine

Media părerilor despre Victoria Vynn România bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de geluri victoria vynn pareri, Primer fara acid victoria vynn, victoria vynn Mega Base, Victoria vynn primer, Finish victoria.

Satisfacția generală față de magazinul www.victoriavynn.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,43 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,1 din 5
• Serviciu clienți - 4,39 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.victoriavynn.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

pareri victoriavynn.ro forum magazine cosmetice new york

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 290 lei.

Victoria Vynn este un brand american care iubeste cu adevărat femeile. Creat cu pasiune si dragoste si inspirat din ultimele tendinte din NYC - capitala mondiala a modei si designului, Victoria Vynn a devenit o marca americana de referință atunci când vorbim de produse de cea mai buna calitate pentru artistii de unghii.

CELE MAI LA MODĂ NUANȚE DE LACURI PERMANENTE Victoria Vynn vă vor încânta prin calitatea și durabilitatea lor! 

Consistența cremoasa și utilizarea unor formule avansate garantează o acoperire excelenta, aderența uimitoare, intensitate a culorii si astfel durabilitatea excepționala a manichiurii cu oja semipermanenta. 

Formula de auto-nivelare este perfectă pentru a efectua manichiura sub cuticule, făra riscul unor dungi sau inundarea cuticulelor! 

Aceste produse vor încânta chiar și cei mai pretențioși clienți, ceea ce confirmă selecția lor de către Stilisti de unghii certificati și de excepție.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG VICTORIA VYNN

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
MAI POTI CITI