WIKI: Kim Kardashian și noul iubit Pete Davidson diferență de vârstă de 13 ani


Kim Kardashian are un nou iubit! Cine este Pete Davidson (vârsta 28 ani) noul iubit al divei? Kim Kardashian (vârsta 41 ani) și-a prezentat noul iubit copiilor săi. Pete Davidson și-a sărbătorit ziua de naștere cu Kim Kardashian și mama ei.

Pete Davidson s-a referit public la Kim Kardashian ca la iubita lui pentru prima dată, luni, 7 februarie 2022, de când s-a aflat că formează un cuplu.

Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West în februarie 2021, dar acesta nu a fost finalizat. Ea și West – care acum are o relație cu actrița Julia Fox în timp ce se ceartă public cu Kim pe rețelele sociale – sunt părinții copiilor North (8 ani,) Saint (6 ani), Chicago (4 ani) și Psalm (2 ani).

În ultima perioadă au tot existat speculații conform cărora cei doi ar forma un cuplu, dar confirmarea a venit odată cu ziua de naștere a lui Pete Davidson.

Kim Kardashian si noul iubit Pete Davidson cancan monden


Fișă biografică Pete Davidson

Anul nașterii: 16 noiembrie 1993 (vârsta 28 de ani), Staten Island, New York, Statele Unite
Înălțime: 1,90 m
Educație: St. Francis College, St. Joseph by the Sea High School, Xaverian High School, Tottenville High School
Părinți: Scott Davidson, Amy Waters Davidson
Frați/Surori: Casey Davidson

Zvonurile privind povestea de iubire dintre Kim și Davidson au apărut pentru prima dată în octombrie 2021, după ce Kim a găzuit emisiunea „SNL”.

De atunci, cei doi amorezi faimoși au profitat la maximum de dragostea lor. 

Kim și Pate au călătorit în Bahamas, au avut o petrecere în pijamale și, cel mai recent, au participat la un escape room cu sora lui  kim Kardashian, Khloé Kardashian.

Kim și Pete se învârt în aceleași cercuri sociale. Cei doi au câțiva prieteni în comun.

Pate Davidson este cel mai bun prieten al lui Machine Gun Kelly, care este prieten bun cu Travis Barker. Barker este bateristul de la Blink-182 cu care s-a logodit recenta sora lui Kim, Kourtney Kardashian.
noriel.ro