Biografia ADALIA fetita care a devenit artista gratie ursuletului WINNIE si a cantat cu JESSIE J

WIKI ADALIA artista din Cluj - vârstă, înălțime, zodie, melodii și Instagram

Va mai amintiti pe fetita de 10 ani pe nume ADALIA care a uimit un public de 30 000 de oameni la ELECTRIC CASTLE in 2018 atunci cand a cantat in duet cu marea artista JESSIE J?

Un festival de muzica ELECTRIC CASTLE si o mare artista JESSIE J i-au schimbat viata in bine elevei ADALIA.

Dar a si maturizat-o devreme. Fetita inocenta s-a intors la scoala dupa episodul cu JESSIE J si s-a confruntat cu bullying-ul.

Lucru de neinteles si astazi cand ADALIA are deja 13 ani I s-au luat interviuri si fetita de 10 ani s--a descurcat.

Toti au intrebat-o cum s-a simtit pe scena sa cante cu o MARE ARTISTA. Sincera frumoasa copila a spus ca pare de necrezut dar nu isi aminteste deloc de ce a simtit.

S-a bucurat sa cante sa danseze si sa primească complimente de la marea artista.  ADALIA s-a nascut in FLROESTI județul CLUJ NAPOCA. Parintii sai sunt iubitori de muzica si au dus-o si pe fiica lor la ELECTRIC CASTLE.

wiki adalia cantareata cluj varsta inaltime zodie

Mama se ocupa de ADALIA. Are grija ca fata sa se bucure de copilarie si sa puna o bariera intre o cariera in muzica si dorintele copilei care trebuie sa isi traiasca anii copilariei si adolescentei asa cum simte.

ADALIA s -a maturizat atunci cand a simtitit pe pielea ei cum este sa iti pierzi prietenii si sa fi exclusa doar pentru ca ai demonstrat ca ai talent si te bucuri sa canti.

A fost un an greu 2018 si cand simtea ca este pe cale sa isi castige increderea in sine si sa cante a intervenit pandemia. A afectat-o pe ADALIA la fel ca pe toti copiii lumii.

ADALIA a participat la show-ul "ROMANII AU TALENT" unde a facut o "bella figura" adica a impresionat juriul si publicul si a demonstrat ca este facuta pentru scena.

JESSIE J i-a spus ADALIEI sa nu se schimbe niciodata sa pastreze cu ea acea PURITATE si SINCERTATE.

Artista a fost impresionata de aplombul copilei de doar 10 ani care a uimit-o pe artista prin faptul ca nu a incercat sa isi schimbe vocea cum o fac toti copiii.

TE-AM SIMTIT CA PE UN COPIL care nu vrea sa cante ca un adult. In final marea artista a indemnat-o sa continuie cu muzica daca asta isi doreste.

ADALIA copila fascinata de ursuletul WINNIE POOH caruia ii placea sa manance miere a inceput sa cante de dragul ursuletului in POVESTLE copilariei.

ADALIA si-a lansat in 2020 primul album din cariera MEDLEY CHRISTMAS. Acum ADALIA va implini 14 ani in 2022.O asteapta o viata frumoasa.

ADALIA vrea sa incurajeze adolescenții sa nu mai simta singuratatea. Vrea sa cante sa emotioneze sa dea culoare vietii prin MUZICA.

ADALIA a semnat cu casa de discuri ROTON MUSIC. VREM sa te auzim cântând draga ADALIA!

ESTI FACUTA pentru SCENA si MUZICA. ITI DORIM SUCCES!
 In curnd ADALIA are de sustinut examenul de clasa a VIII-a. Va deveni liceeana si va trece intr-o noua etapa .
Anii de liceu  care sa ii aduca bucurii si descoperiri.Trimiteți un comentariu