Ce inseamna privirea Ochi in Ochi. Ma priveste intens. Contactul vizual cu un băiat cu privirea fixă.

Ce inseamna privirea ochi in ochi • Ce inseamna cand o persoana nu se uita in ochii tai • Contactul vizual  cu un băiat explicație • Ma privește intens • Cand un barbat te urmărește cu privirea • Contactul vizual prelungit • Ce spune privirea fixa a unui bărbat • Ce spune privirea despre tine • Contactul vizual in comunicare 

De la la evitarea contactului vizual la întrebarea de ce mă privește intens, căutarea semnelor subtile că este atras de tine se dovedește o munca de detectiv care încearcă să găsească ”vinovatul” care se află în spatele unui contact vizual prelungit.

Te-ai gândit vreodată la ce inseamna cand o persoana nu se uita in ochii tai? Ei bine din punct de vedere medical privitul în ochi sincronizează activitatea creierului între cei doi oameni care au acel contact vizual. 

Contactul vizual este modul prin care se realizează interrelaţionarea oamenilor şi aşa se construieşte un singur sistem „conectat” doar prin simple priviri.

wiki ce inseamna cand o persoana nu se uita in ochii tai

Un bărbat care te place va încerca să te privească fără să se oprească, dacă se poate. Dar, de obicei, nu o va face , deoarece cu siguranță ar înseamna sa fie prea dubios. 

Privirea patrunzatoare a unui bărbat poate înseamnă ca este atras de inteligenta ta, găsind interesante lucrurile pe care le spui și nedorind sa piardă nicio informație.

Barbatii manipulatori tind să facă contact vizual prelungit pentru a spune ceva sau a testa anumite limite.

S-ar putea părea ca încearcă să-și exprime dragostea pentru tine sau sa te seduca si este ușor sa cazi prada cuiva care folosește aceste tehnici.

Dacă un bărbat menţine contactul vizual pentru o perioadă lungă de timp înseamnă că acesta  îşi consideră partenera de discuţie drept o potenţială parteneră pentru o relaţie de lungă durată. 

Dacă privirea lui alunecă cu regularitate de la chipul partenerei de discuţii către trupul acesteia, atunci şansele ca acel bărbat să îşi dorească mai mult decât o aventură de scurtă durată sunt foarte mici.

Reflexul de-a-ți feri privirea sau de-a nu putea păstra contactul vizual mai mult timp vine tot din vremuri în care fiecare femeie din grup aparținea unui bărbat din grupul respectiv, totul în funcție de ierarhia grupului.

Cand te uiți la o persoana care te atrage, dar nu vrei sa își dea seama de acest lucru, iti muti privirea si, cu coltul ochiului, aștepți isi îndrepte atenția spre tine. Acesta va fi semnul care-ti spune dacă este sau nu interesat.

Prin urmare, a păstra contactul vizual cu o femeie e dificil nu pentru că ți-e teamă de ea, ci pentru că în străfundurile minții tale, există credința că dacă tipa arată bine, sigur aparține unui mascul alfa.

Atunci când bărbaţii caută doar relaţii pe termen scurt, ei NU se deranjează să afle dacă persoana cu care discută are o faţă drăguţă sau nu, deoarece trupul acesteia pare mult mai important pentru ei!