Treceți la conținutul principal

CIA: VLADIMIR PUTIN VAMPIRUL nemuritor care vrea sa stăpânească LUMEA

O ipoteza șocant de ireala: PUTIN este un vampir nemuritor al cărui scop este sa cucerească întreaga planeta, a fost lansata in spațiul public de jurnaliștii de la www.dailystar.co.uk

Incredibil sau senzational tabloid, teoria ca Vladimir Putin este un vampir atotputernic se rostogoleste in media internațională!

În timp ce președintele Rusiei, Vladimir Putin , se află în fruntea tensiunilor îngrijorătoare legate de un potențial al treilea război mondial , o teorie bizară susține că șeful statului a fost implicat în multe războaie înainte de aceasta - pentru că este un vampir.

Cercetătorii care l-au urmărit de zeci de ani pe liderul despotic afirma că este un vampir nemuritor cu un plan de dominare a lumii.

pareri este putin un vampir nemuritor ca contele dracula

Și se spune că afirmațiile sunt susținute de presupuse informații CIA, aduse la viață în timpul mandatului tumultuos al fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump.

Raportul susține ca CIA a descoperit că președintele Putin este de fapt unul și același cu Vlad Țepeș, prințul Țării Românești – altfel cunoscut sub numele de Contele Dracula.

Raportul legitimează speculațiile științifice despre aspectul fără vârstă a președintelui Putin în timp ce călărea pe cal și trebuie remarcat atunci că aspectul său tineresc și plin de forta si energie nu este cu siguranță un rezultat al cremei de noapte antirid"

Teoria că Vladimir Putin ar trai de mai bine de un secol pe Pământ este bazată pe o fotografie făcută în 1920, în care apare un bărbat care seamănă perfect cu actualul lider de la Kremlin.

O altă poză a fost realizată în 1941 unui soldat rus care, la fel, aduce către președintele Rusiei. 

Amândouă fotografii au devenit virale pe internet și ar reprezenta dovada că Vladimir Putin ar fi în slujba poporului rus de secole.
MAI POTI CITI