Consumul de Avocado de două ori pe săptămână ar putea reduce riscul de boli de inimă

Samburi avocado beneficii ➢ Contraindicatii avocado ➢ Consumul de avocado zilnic ➢ Cu ce se mananca avocado ➢ Avocado beneficii pentru barbati ➢ Avocado beneficii si contraindicatii ➢ Beneficii avocado slabit

Consumul de avocado de două sau mai multe ori pe săptămână a fost asociat cu un risc cu 16% mai mic de boli cardiovasculare și cu un risc cu 21% mai mic de boli coronariene
, în comparație cu consumul rar sau niciodată de avocado, potrivit unei noi cercetări publicate în Jurnalul revizuit de colegi. al Asociației Americane a Inimii .

Utilizarea avocado – o porție de fruct este de aproximativ jumătate de avocado sau ½ cană – în loc de unt, brânză, carne procesată sau alte alimente cu conținut ridicat de grăsimi saturate, a fost, de asemenea, asociată cu un risc mai scăzut de apariție a bolilor cardiovasculare, inclusiv boli de inimă, atacul și aritmia, a constatat studiul.

În timp ce avocado s-a dovedit a fi un înlocuitor mai sănătos pentru margarină, unt și alte alimente cu mai multe grăsimi saturate, nu s-a găsit că oferă un beneficiu asociat pentru sănătate atunci când înlocuiesc uleiul de măsline, nuci sau alte uleiuri vegetale.

consumul de avocado beneficii si contraindicatii

Aceasta nu este prima cercetare care sugerează că avocado este bun pentru inimă. „Știm că avocado oferă beneficii pentru sănătatea inimii”, a spus Lorena Pacheco, autorul principal al studiului și cercetător postdoctoral în departamentul de nutriție de la Harvard TH Chan School of Public Health din Boston.

Pentru cei care doresc să înlocuiască alimentele bogate în grăsimi saturate cu avocado, cercetătorii au descoperit că doar o jumătate de porție pe zi (¼ dintr-un avocado) a fost asociată cu un risc mai mic de boli cardiovasculare.

Fiți atenți la avocado, despre care se știe că sunt sățioase, dacă le utilizați ca ingredient pentru a ajuta la controlul greutății. 

De exemplu, guacamole și chipsurile tortilla compromit aceste beneficii, deoarece trebuie să luăm în considerare porția ta de avocado și porția ta de chipsuri.