DROOL.ro pareri forumuri magazin online jucarii si lucruri utile pentru gravide cu livrare la EASYBOX

Media părerilor despre www.DROOL.ro  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de magazin jucarii copii 4-5 ani, jucarii copii 3 anim top jucarii copii 2 ani si cadouri pentru viitoarele mamici.

Satisfacția generală față de magazinul DROOL.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,47 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,550 din 5
• Serviciu clienți - 4,41 din 5
• Politica de returnare - 4,38 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.Droll.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 300 lei lei. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 300 lei costul livrarii este 20 lei 

droll ro pareri magazin online jucarii si lucruri utile pentru gravide si mamici

De asemenea costul livrarii  in EasyBox pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor este de 10 lei.

Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru comenzile achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

Magazinul online Drool.ro s-a nascut din dorinta de a oferi parintilor produse dragute dar si practice pentru copiii lor. 

Satisfactia noastra creste cu fiecare nou colet impachetat deoarece stim ca inca un copil/ parinte se va bucura.

DROLL.ro are o gama de peste 40.000 de produse de la jucarii, la produse de puericultura si produse pentru viitoarele mamici.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG DROLL.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro