Generock.ro păreri apreciative pe forumuri cosmetice Vegane și Organice. Livrare rapidă și condiții bune de retur.

Media părerilor despre magazinul online Generock.ro bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de cine a folosit cosmetice vegane și organice de calitate și ieftine.

Satisfacția generală față de magazinul Generock.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,35 din 5
• Livrare - 4,41 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,38 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului Generock.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

produse generock păreri forum cine a folosit

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 200 lei.

Vegan și organic, cu ingrediente din înalte culturi calitative, conceptul de frumusețe vegană este ceea ce reprezintă brandul Generock.

Produse cu acțiuni rapid vizibile, care vin în beneficiul tenului și al corpului cu acțiuni care: îmbunătățesc, repară, întrețin sau înfrumusețează întregul corp.

Mai mult de jumătate dintre clienții Generock le devin clienți fideli datorită faptului că sunt cuceriți de calitatea produselor, mirosurile lor și întrebuințările pline de folos, dar nu în ultimul rând și de faptul că acestea sunt accesibile și ușor de folosit, de o calitate superioară pentru toți cei care caută excelența în îngrijirea feței și a corpului. 

Produsele de make-up vegan vin în completarea gamelor de skincare și oferă culoare și prospețime, precum și rezistență și diversitate.

Informații Livrare / Ridicare personala produse comandate de pe Generock.ro

Metoda de livrare Livrare prin Curier metoda clasica la 14 lei, pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 200 lei.

Pentru comenzi mai mari sau egale cu 200 de lei, livrarea este gratuita.

Ridicare personala de la sediul Generock, Str. Cpitan Gheorghe Preotescu, nr.6, sector 4, 040175, Bucuresti. Mentionam faptul ca nu puteti alege o alta modalitate de plata, in afara de cea specificata pe site (prin CARD sau prin transfer bancar). La sediul Generock puteti doar ridica produsele comandate.

Referitor la politica de retur, NU uitați că NU pot fi returnate din motive de igiena (de exemplu, produsele cosmetice deschise sau alte bunuri care intră în contact direct cu pielea). 

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.