HERBOTENSIN tinctură păreri forum reglator de tensiune Dacia Plant. Prospect, beneficii și mod de utilizare.

Herbotensin pareri daca îngrasă ➣ M am vindecat de hipertensiune ➣ Reglator de tensiune dacia plant pareri ➣ Herbotensin prospect cât timp se ia ➣ Normotensiv dacia plant ➣ Herbotensin tinctura contraindicații

HerboTensin (Reglator al tensiunii) de la Dacia Plant are in medie review-uri de pe 4,43 din 5 stele de la cei ce l-au folosit. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs Dacia Plant este de calitate, bun si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu încredere.

Cautati opiniile corecte despre  Herbotensin? Esti dispus sa cumperi pe baza celor mai bune recenzii? Daca da, ar trebui sa cautati raspunsuri la intrebari de tipul: de ce ar trebui sa cumpărați pe baza unor comentarii, cum sa cumperi pe baza celor mai bune opinii, care sunt cele mai bune opinii, ce produs se dovedeste a fi cea mai buna alegere, in raport cu calitate-pret, ce face ca aceasta părere sa fie cea mai buna?

Ce este și pentgru ce se folosește HERBOTENSIN tinctură

HerboTensin (Reglator al tensiunii) este o tinctura naturala care ajuta la mentinerea tensiunii arteriale in limitele  normale.

pareri forum am folosit herbotensin reglator de tensiune dacia plant prospect

BENEFICII

  • contribuie la mentinerea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac in limite normale;
  • asigură reducerea disconfortului care apare la nivelul capului, urechilor si ochilor din cauza cresterii tensiunii arteriale; normalizarea functiei cardiace;
  • imbunatatirea fluxului coronarian si a tonusului cardiac;
  • contribuie la sustinerea aparatului cardiovascular in perioadele de stres.

Mod administrare - Dozaj Uz intern


Adulti: cate o lingura (40 picaturi) de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori/zi, cu 30 de minute inaintea mesei sau la nevoie. 

La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului Dacia Plant dupa masa. 

Ingrediente compoziție

Extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa - 45/55 in procente de masa) din urmatorul amestec de plante: paducel (Crataegus monogyna) - fructe (20%); talpa-gastei (Leonurus cardiaca) - parti aeriene (20%); vasc (Viscum album) - frunze si ramuri tinere (20%); captalan (Petasites hybridus) - frunze si rizomi (10%); rozmarin (Rosmarinus officinalis) - parti aeriene (10%); sunatoare (Hypericum perforatum) - parti aeriene (10%); traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris) - parti aeriene (10%).

Precautii: la persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Contraindicatii: sarcina, alaptare, persoane carora le este limitat consumul de alcool, intoleranta la oricare dintre ingrediente.